Motorola Moto E4 Plus Unboxing: la graniţa dintre entry-level şi mid-range, cu iz de battery phone

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo 930 ori
<b>Motorola Moto E4 Plus Unboxing: la graniţa dintre entry-level şi mid-range, cu iz de battery phone</b>Pentru că telefoanele interesante nu vin niciodată singure, am avut ocazia să scoatem din cutie atât telefonul Motorola Moto E4, cât şi pe E4 Plus. Acesta din urmă e ceva mai special, pentru că nu e doar un alt telefon entry level/midrange, ci chiar îşi..

Pentru că telefoanele interesante nu vin niciodată singure, am avut ocazia să scoatem din cutie atât telefonul Motorola Moto E4, cât şi pe E4 Plus. Acesta din urmă e ceva mai special, pentru că nu e doar un alt telefon entry-level/mid-range, ci chiar îşi asumă rol de battery phone, cu unitate de 5.000 mAh la interior. Costă 903 lei la evoMAG.ro (versiunea de 16 GB), 879 lei la Cel.ro (16 GB) şi 858 lei la Quickmobile (32 GB).

Motorola Moto E4 Plus, continutul cutiei

În cutia terminalului se află încărcătorul, cablul USB, căştile şi manualul. Căştile sunt din acelea standard, de care găsiţi cam la orice supermarket sau magazin de electronice, iar cablul USB e de tip microUSB 2.0 şi nu Type-C. Smartphone-ul e acoperit cu un strat protector contra apei şi avem de-a face aici cu un telefon destul de masiv, cu talie de 9.55 mm şi greutate de 181 grame.

Motorola Moto E4 Plus scos din cutie

Se justifică totuşi prin acea baterie generoasă, de 5000 mAh. În fată avem un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie HD, iar în spate se afla un capac metalic înlăturabil, care acoperă bateria şi slot-urile. Designul telefonului e familiar, camera şi scannerul de amprente amintind puţin de Moto G5 să zicem. Dotările includ procesorul quad core MediaTek MT6737, 2 sau 3 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare, plus slot microSD.

Căștile lui Motorola Moto E4 Plus

Faţă de Moto E4, care avea camere de 8 şi 5 MP, Moto E4 Plus sare la 13 MP plus 5 MP. Ambele camere au propriul blitz LED şi în mod interesant camera principală filmează doar la rezoluţie 720p, nu Full HD. Avem şi Android 7.1 Nougat stock că OS, suport 4G LTE, Bluetooth 4.1 şi microfon dual. O noutate este prezentă aplicaţiei Dolby Atmos şi acustica aferentă asociată.

Revenim cu review cât de curând şi suntem tare curioşi cum stă acest model faţă de un battery phone modern, că ASUS ZenFone 4 Max să zicem.

Motorola Moto E4 Plus, prețuri actualizate:

Motorola Moto E4 Plus Unboxing

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×