Motorola Pro unboxing - scoatem din cutie și un midrange cu preț accesibil (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.225 ori
<b>Motorola Pro unboxing - scoatem din cutie și un midrange cu preț accesibil (Video)</b>După atât de multe smartphone-uri de top, ne oprim astăzi asupra lui Motorola Pro, un telefon midrange oferit în teste de către Quickmobile. Aceștia vând telefonul la prețul de 1010 lei, iar unboxingul sau îl vedeți în clipul de mai jos. &nbsp;...

După atât de multe smartphone-uri de top, ne oprim astăzi asupra lui Motorola Pro, un telefon midrange oferit în teste de către Quickmobile. Aceștia vând telefonul la prețul de 1010 lei, iar unboxingul sau îl vedeți în clipul de mai jos.

Terminalul amintește ușor de un BlackBerry sau de un telefon precum Nokia E6, la capitolul design. Acest device măsoară 11.7 mm în grosime, cântărește 134 de grame și vine cu o tastatură QWERTY frontală plus un display TFT touch de 3.1 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli. în cutia sa se afla că de obicei un încărcător, cablul microUSB, manualul telefonului și o pereche de căști.

Ce nu mi-a plăcut la acest telefon este că trebuie să activez un cont Motoblur pentru a-l putea folosi și a intra în meniul său. De asemenea, mi se pare interesant faptul că terminalul vine fără baterie atașată, dar și cu capacul bateriei scos, nu că asta ar schimba prea mult experiența de unboxing. Trebuie să recunosc că nu mi se par prea comode tastele fizice de pe Motorola Pro, dar mai multe despre asta și despre camera de 5 megapixeli a telefonului în recenzia sa completa, cu care vom veni in urmatoarele saptamani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×