Ghid: 10 telefoane și 10 tablete, recomandări de Crăciun!

7.308 ori
<b>Ghid: 10 telefoane și 10 tablete, recomandări de Crăciun!</b>E poate ultima zi înainte de a vă hotăra pe ce să dați banii strânși de-a lungul anului pe cadoul (cadourile) de Crăciun! Voi întocmi 2 liste de câte 10 device-uri, pentru ceea ce cred eu că constituie în acest moment crema din punct de vedere...

E poate ultima zi înainte de a vă hotăra pe ce să dați banii strânși de-a lungul anului pe cadoul (cadourile) de Crăciun! Voi întocmi 2 liste de câte 10 device-uri, pentru ceea ce cred eu că constituie în acest moment crema din punct de vedere tehnologic, dar și device-uri “best deal”, ținând cont de raportul preț calitate.

Țin să precizez din capul locului că acest articol nu este un top și sunt recomandările mele personale, iar cele două liste (de fapt ordinea terminalelor din ele):  “Telefoane Recomandate de Crăciun” și “Tablete Recomandate de Crăciun” sunt aleatoare, doar primele două din fiecare secțiune le consider ca fiind cea mai bună opțiune pentru titlul de “cel mai potrivit cadou de Crăciun”, când vine vorba de gadgeturi. Să încep cu telefoanele!

Telefoane recomandate de Crăciun:

Mai sus aveți o listă cu ceea ce cred eu că merită introdus în coș în această perioadă, prețuri și link către recenzia video mobilissimo.ro. Prima opțiune e clar în favoare lui Galaxy Nexus (a intrat și în oferta Vodafone România) care în opinia mea, este cel mai bun telefon al lui 2012. Al doilea din listă, Nokia N9, este poate cel mai frumos telefon al anului și este o variantă demnă de luat în sema, mai ales că vine în diferite culori, care se potrivesc ambelor sexe.

Galaxy S II va fi ales probabil telefonul anului 2011 (așa arată sondajul nostru) deci e de prisos să vi-l descriu, oricum aveți la dispoziție recenzia noastră înserată ca și link în lista de mai sus. Următoarea opțiune este un Motorola, Dorid RAZR mai exact, telefon căruia i-am făcut recenzia cu nu mult timp în urmă. Este clar unul dintre cele mai originale și capabile telefoane ale acestui sfârșit de an.

Următoarea recomandare este Nokia Lumia 800, îl recomand în special celor care sunt fani Nokia și doresc să treacă de pe Symbian pe un alt sistem de operare, însă nu doresc să părăsească brandul favorit. Lumia 800 este un telefon bun și arătos. Trec însă la următorul candidat, iPhone 4S, care deși poate a dezamăgit fanii Apple, rămâne o opțiune bună pentru cei care încă mai au un 3G sau 3GS, ori doresc să guste experienta unui produs Apple.

Bineînțeles că există și un HTC pe care vi-l recomand! Acesta este HTC Sensation XE, un telefon complet, robust și elegant. Principalul său avantaj este audiția și perechea de căști cu care vine la pachet, Monster by Dr Dre. M-am gândit și la cei cu un buget nu foarte mare, cărora le recomand două telefoane: LG Optimus Black și nu în ultimul rând Samsung Nexus S, care în opinia mea e cea mai bună afacere a sezonului, având în vedere prețul și faptul că deja a primit update-ul la Android 4 - Ice Cream Sandwich!

Xperia Arc S, un telefon de la Sony Ericsson, și-a câștigat și el loc în această listă, în special pentru felul în care arată. Este un telefon frumos și are acel șarm care face ca privirile să se întoarcă asupra sa, imediat ce-l puneți pe masă.

închei lista telefoanelor și vă prezint mai jos recomandările mele în ceea ce privește tabletele:

Tablete recomandate de Crăciun:

Probabil nu vă mirați dacă vă indic iPad 2 ca fiind cea mai bună opțiune pentru cadoul de Crăciun dacă vine vorba de tablete :) în ciuda faptului că nu sunt fan al produselor Apple, trebuie să admit că e cel mai frumos cadou ce-l poți oferi în acesta perioadă. E un terminal complet, elegant și util. îl urmează în lista Samsung Galaxy Tab 10.1, care împreună cu Eee Pad Transformer sunt deja cele mai vândute tablete Android pe plan internațional. Cred că acest lucru le recomandă în sine, oricum puteți urmări recenziile noastre, ele se află în dreptul celor două device-uri, în lista de mai sus.

Poate ar fi trebuit să amintesc și Amazon Kindle Fire mai sus unde am vorbit despre 2 dintre cele mai vândute tablete Android din 2011, însă nu am făcut-o, pentru că tableta Amazon, în opinia mea, face parte dintr-o cu totul altă categorie. Ea vine cu un Android modificat de către Amazon și oferă o experiență excelentă în citit, ascultat muzică, vizionat filme și alte fișiere media și office, însă are dezavantajul lipsei accesului la serviciile google (market, reader, maps, etc.). E totuși o opțiune excelentă, mai ales dacă ne uităm la prețul la care poate fi cumpărat.

Samsung Galaxy Note este un hibrid dintre telefon și tabletă, numit "note" de către coreeni, însă l-am categorizat aici pentru că îl consider prea mare pentru a-l lista la telefoane. Scurt: e un super-terminal cu funcții business, un ajutor real la birou și nu numai. Ecranul este unul HD, de calitate, iar faptul că-l puteți folosi și pe post de telefon, e un avantaj.

Am spus la începutul acestui ghid de cumpărături că voi include în listă și “best deal”-uri. Iată 3 tablete din această categorie pe care vi le recomand: Evolio Neura, HTC Flyer și HP TouchPad. Prima este o tabletă românească pe care o recomand nu numai pentru prețul scăzut, ci și pentru specificațiile sale! Flyer la momentul lansării venea cu Gingerbread și la un preț exorbitant, acum a primit upgrade la Honeycomb și prețul a scăzut cu 1.000 de lei! Excelent deal zic! HP TouchPad este o tabletă ieftină și arătoasă care vine cu sistemul de operare Web OS, dar care poate fi înlocuit cu Android relativ simplu, dacă sunteți familiarizat în domeniu.

O opțiune ar fi și tableta canadienilor de la BlackBerry, TouchPad, o tabletă ce mi-a plăcut în momentul în care am avut-o în teste, o recomand în special celor care posedă deja un telefon BlackBerry, sau au o afinitate pentru acest brand.

Ultimele două tablete pe care le recomand sunt Sony Tablet S și Asus Eee Pad Slider, două terminale mai speciale, unul prin design și serviciile PlayStation oferite de Sony, iar cea de a doua prin tastatura de tip slide cu care vine.

în încheiere vă reamintesc că puteți accesa recenziile device-urilor direct din cele două liste, iar dând click pe preț, veți fi transferați în pagina produsului, de unde-l puteți comanda.

Sper că v-am fost de folos cu acest mic îndrumar de Crăciun și că vă veți bucura de gadgetul ales, sau veți face fericit/fericită persoană căreia i-l destinați!

Vă doresc încă de pe acum Crăciun Fericit! :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×