Xiaomi Mi A3 Unboxing: Un Xiaomi cu de toate! (Video)

2.898 ori
<b>Xiaomi Mi A3 Unboxing: Un Xiaomi cu de toate! (Video)</b>Suntem la generaţia a treia de Xiaomi Mi A şi e momentul în care seria începe să se maturizeze. Analişti reputaţi şi jurnalişti au numit acest device "un soi de Pixel Liţe", prin prisma softului curat şi a experienţei de utilizare. Eu o să mă limitez să..

Suntem la generaţia a treia de Xiaomi Mi A şi e momentul în care seria începe să se maturizeze. Analişti reputaţi şi jurnalişti au numit acest device "un soi de Pixel Lite", prin prisma softului curat şi a experienţei de utilizare. Eu o să mă limitez să spun că Xiaomi Mi A3 se anunţa un KILLER pentru Samsung Galaxy A50 şi Huawei P30 Lite. Îl găsiţi la PC Garage pentru 1299 lei şi l-am scos din cutie mai jos.

Xiaomi Mi A3 scos din cutie

Noi avem norocul de a testa varianta albastră, cea care prinde lumina sub forma literei "S" în spate. Mă sunt şi variante pe alb şi gri, iar terminalul este fabricat din sticlă şi metal, având o talie de 8.5 mm. E destul de îngust încât să fie folosit lejer cu o singură mână, asta vă pot spune că prima impresie. Are aderența OK şi diagonală atipică de 6.01 inch îi asigură un sweet spot de confort.

Accesorii Xiaomi Mi A3

În cutia să se află cheiţa pentru slot-uri, încărcătorul de 5V/2A, manualul, garanţia, o husă transparentă din silicon şi cablul USB-C. Telefonul cântăreşte 173.8 grame şi nu mi se pare foarte greu. Ecranul vine cu o veste bună şi una proastă: panou Super AMOLED... dar şi rezoluţie doar HD, mai bine zis 1560 x 720 pixeli. Avem şi un breton picătură la posturi, cu o cameră selfie de 32 MP făcută parcă să îi dea dureri de cap lui Huawei P30 Lite, care are aceeaşi dotare.

Xiaomi Mi A3, telefonul văzut din față

De remarcat şi că avem un cititor de amprente integrat în ecran şi că Xiaomi plusează cu un emiţător infraroşu sus, pentru a controla televizorul din bar/restaurant şi a da pe filme XX... nu faceţi asta în timpul meciului! La bord avem şi un procesor Snapdragon 665, care mă aştept să fie un upgrade mic pentru Snapdragon 660, 4 GB RAM şi 65 sau 128 GB stocare, plus slot microSD. Slot-ul microSD e hibrid, putând găzdui şi un nano SIM.

Încărcător Xiaomi Mi A3

Trecem în spate unde găsim o cameră triplă, cu senzorul de 48 MP principal probabil luat de la Redmi Note 7, plus o cameră ultra wide 8 MP şi una Bokeh de 2 MP. Avem şi filmare 4K şi FHD la 60 FPS, plus funcţii Bokeh şi AI. Fiind un device Android One, avem parte de Android Pie curat aici, cu promisiunea de actualizare rapidă la Android Q şi actualizări de securitate pe vreo 3 ani, dacă nu taie Trump şi ţeava Xiaomi.

În rest business as usual: dual SIM, WiFi dual band, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C, jack audio, radio FM. Era să uit de baterie, o unitate de 4030 mAh, cu fast charge la 18W, pe hârtie cel puţin. Interfaţa camerei e probabil singurul loc în care Androidul nu e stock. Revenim cu review mai curând decât credeţi şi vă spun de pe acum că sintagma de "Killer de P30 Lite şi Galaxy A50" nu e o ghiceală, ci o anticipare.

Xiaomi Mi A3, prețuri actualizate:

Xiaomi Mi A3 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×