Aplicația Google Camera ajunge În Play Store; Disponibilă spre download acum!

1.382 ori
<b>Aplicația Google Camera ajunge În Play Store; Disponibilă spre download acum!</b>După ce HTC și-a oferit aplicațiile din Sense spre download utilizatorilor, acum e rândul celor de la Google să pună la bătaie o aplicație. E vorba despre aplicația Google Camera, care a sosit în această săptămână în Play Store. &nbsp;...

După ce HTC și-a oferit aplicațiile din Sense spre download utilizatorilor, acum e rândul celor de la Google să pună la bătaie o aplicație. E vorba despre aplicația Google Camera, care a sosit în această săptămână în Play Store.

Softul e compatibil cu terminalele ce rulează Android 4.4 KitKat, iar aplicația oferă aceeași experiență foto/video de pe un telefon Nexus sau de pe device-urile Google Play Edition. și Photo Sphere este inclus aici, permițând captură de panorama la 360 de grade. Alte funcții din aplicația Google Camera includ Panoramă și Lens Blur, aceasta din urmă permițând utilizatorului să creeze imagini în stil SLR, cu o adâncime speciala a câmpului vizual.

Un avantaj este și un viewfinder 100%, ceea ce înseamnă că senzorul oferă rezoluție maximă, fără a renunța la vreun pixel de pe ecran. Avantajul principal al acestei aplicații? Faptul că veți beneficia de actualizări la timp... și înainte să vină următorul Android. Aplicația se află aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×