Apple negociază cu operatorii de telefonie o creștere de preț cu 100 de dolari pentru iPhone 6

878 ori
<b>Apple negociază cu operatorii de telefonie o creștere de preț cu 100 de dolari pentru iPhone 6</b>Se pare că nu doar scăpările ne vorbesc despre iPhone 6, ci și acțiunile Apple, care mai nou are întruniri cu marii operatori. Reprezentanții companiei din Cupertino vor să convingă marii jucători de pe piața telecom să crească prețul lui...

Se pare că nu doar scăpările ne vorbesc despre iPhone 6, ci și acțiunile Apple, care mai nou are întruniri cu marii operatori. Reprezentanții companiei din Cupertino vor să convingă marii jucători de pe piața telecom să crească prețul lui iPhone 6 cu 100 de dolari.

Informația vine de la analistul Jefferies Peter Misek, o sursă de încredere când vine vorba de Apple. De obicei operatorii din SUA țin drept sfânt pragul de 199 de dolari, dar statutul de blockbuster al lui iPhone 6 le-ar putea garanta vânzări mari și la 299 de dolari. Vă reamintesc că în 2014 așteptam două versiuni de iPhone 6, una cu display de 4.7 inch și una de 5.5 inch.

Pe lângă ecranul mai mare decât predecesorii, noul iPhone va avea o carcasă mai subțire, noul procesor Apple A8, un scanner de amprente Touch ID și 1 GB RAM, conform zvonurilor. iPhone 6 ar putea rula iOS 8, să aibă o cameră cu stabilizare optică și o baterie superioară lui iPhone 5s.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×