O machetă de iPhone 6 Își face apariția la Hong Kong Electronics Fair 2014, seamănă ușor cu un model HTC

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.499 ori
<b>O machetă de iPhone 6 Își face apariția la Hong Kong Electronics Fair 2014, seamănă ușor cu un model HTC</b>în această săptămână a avut loc Hong Kong Electronics Fair 2014, un târg în cadrul căruia au defilat producătorii de tablete din China, dar au apărut și câteva scăpări interesante. Printre altele avem ocazia să vedem și câteva machete de...

în această săptămână a avut loc Hong Kong Electronics Fair 2014, un târg în cadrul căruia au defilat producătorii de tablete din China, dar au apărut și câteva scăpări interesante. Printre altele avem ocazia să vedem și câteva machete de iPhone 6, pe care le vedeți fotografiate mai jos.

La o privire rapidă observăm câteva asemenari de design dintre acest presupus iPhone 6 și deja faimosul HTC Desire 816. Spun faimos deoarece în China el a ajuns la milioane de unități comandate foarte rapid. Dacă macheta e reală, atunci unde este acel blitz dual de pe iPhone 5s? Remarcăm totuși că handsetul e puțin mai mare acum, având o diagonală crescută.

iPhone 6 versus HTC Desire 816

Astfel de machete servesc de obicei producătorilor de accesorii, deci așteptați-vă la o invazie de carcase prematur apărute pe web în perioada următoare. Mai jos avem și un clip hands on cu aceste machete de iPhone 6, dar și cu câteva carcase. Vedem că în mare formatul de design e similar cu cel al lui iPhone 5s și dacă nu mă înșeală privirea parcă butoanele de volum sunt acum alungite..

O machetă de iPhone 6 Își face apariția la Hong Kong Electronics Fair 2014, seamănă cu un model HTC

Ce părere aveți despre această machetă?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×