Ariston Thermo România lansează Ariston NET, aplicaţie smart home ce vă permite să controlaţi centrala termică de la distanţă, dar şi să faceţi economii

1.256 ori
<b>Ariston Thermo România lansează Ariston NET, aplicaţie smart home ce vă permite să controlaţi centrala termică de la distanţă, dar şi să faceţi economii</b>Cei care au aruncat o privire asupra ştirilor TV de azi au aflat că numărul persoanelor din România care s-au debranşat de la sistemul de încălzire central în acest an a fost cu 78% mai mare decât în 2015. Astfel, se merge tot mai mult spre centrale..

Cei care au aruncat o privire asupra ştirilor TV de azi au aflat că numărul persoanelor din România care s-au debranşat de la sistemul de încălzire central în acest an a fost cu 78% mai mare decât în 2015. Astfel, se merge tot mai mult spre centrale, iar Ariston Thermo România vine în întâmpinarea acestei tendinţe cu o aplicaţie smart home ce permite controlul centralei termice de la distanţă. Numele său este Ariston NET.

Pe lângă faptul că veţi regla temperatura ideală a apartamentului de la distanţă, direct de pe mobil, puteţi şi face economie de până la 25% la consumul de energie. Aplicaţia Ariston NET e gratuită în App Store şi Play Store şi permite setarea unor profiluri de încălzire şi temperatura a apei, pentru diferite zile ale săptămânii spre exemplu.

Ariston Thermo România lansează Ariston NET, aplicaţie smart home ce va permite să controlaţi centrală termică de la distanţă, dar şi să faceţi economii

Puteţi regla temperatura direct din aplicaţie şi veţi primi şi notificări dacă apare vreo eroare la funcţionarea centralei. Veţi putea de asemenea seta o anumită temperatură în dormitor şi alta în sufragerie dacă doriţi. Aplicaţia e compatibilă cu centralele termice din ultima generaţie Ariston, din seriile Genus Premium Evo şi Clas Premium Evo.

Ariston NET

Centralele vor trebui să fie echipate cu kit-ul multi zone Ariston Sensys Net pentru a putea interacţiona cu  aplicația. Sistemul trebuie conectat la Internet via WiFi, reţineţi. Un lucru important este şi faptul că softul oferă sugestii de setare pentru a face economie la consumul de gaz. Găsiţi aici aplicaţia pentru iOS şi aici pentru Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×