Primul smartphone cu cameră duală de la ASUS ar putea fi ZenFone 3 Zoom; telefon certificat de TENAA

1.159 ori
<b>Primul smartphone cu cameră duală de la ASUS ar putea fi ZenFone 3 Zoom; telefon certificat de TENAA</b>ASUS ZenFone Zoom a fost un smartphone interesant la prima vedere, un smartphone a cărui lansare comercială a tot întârziat, ajungându-se ca în momentul sosirii sale pe piață să dispară și interesul din jurul său. Acum este rândul unui succesor și sperăm

Asus ZenFone ZOOM a fost cel puțin la prima vedere un cameraphone interesante, dar faptul că lansarea sa comercială a avut loc mult mai târziu după anunțul debutului, i-a afectat serios popularitatea. Pentru 2017 compania taiwaneză vrea să se revanșeze față de clienți și pregătește un model succesor numit ZenFone 3 Zoom (ZE553KL) care ar putea fi prezentat oficial chiar în cadrul târgului CES din ianuarie.

Asus ZenFone 3 Zoom

Produsul de față a fost certificat recent de către agenția chineză TENAA și vedem aici un terminal care sosește într-o carcasă unibody metalică cu grosime de 7.99 mm și greutate de 170 grame. Elementul de interes este desigur camera foto duală pe care o vedem pe spate, modul compus din doi senzori foto de 16 megapixeli (certificarea Bluetooth indicând în schimb prezența unui senzor principal de 12.2 mpx și al unuia secundar de 13 megapixeli).

În proximitatea acestuia avem un bliț dual-tone și telemetru laser pentru focalizare instant. Vom primi și un senzor frontal de 13 megapixeli pentru selfie-uri, iar printre alte dotări ale dispozitivului vom mai regăsi un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și variante cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, 3 GB RAM + 32 GB stocare și 4 GB RAM + 64 GB stocare.

Nu lipsește nici slotul microSD și aflați că la interior avem o baterie de 5000 mAh. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×