Bucharest City App este cea mai nouă achiziție Orange România, aplicația prin care poți descoperi atracții turistice și evenimente din București

783 ori
<b>Bucharest City App este cea mai nouă achiziție Orange România, aplicația prin care poți descoperi atracții turistice și evenimente din București</b>Acest final de lună ianuarie ne aduce iată și vești de pe plan local acolo unde operatorul Orange România tocmai ce a făcut o nouă achiziție importantă. După cum ați aflat încă din titlul postării de față

Acest final de lună ianuarie ne aduce iată și vești de pe plan local acolo unde operatorul Orange România tocmai ce a făcut o nouă achiziție importantă. După cum ați aflat încă din titlul postării de față, este vorba despre aplicația Bucharest City App - un titlu software disponibil pe smartphone-urile ce rulează Android sau iOS și care în prezent are peste 81.500 de utilizatori.

Bucharest City App

Vorbim despre o aplicație ce a pornit cu antreprenorul Alexandru Filip și Dragoș Asaftei (fotograful oficial al președintelui României) pe post de fondatori ai proiectului. Aceasta este practic un ghid pentru turiștii care au în plan să viziteze Bucureștiul și vor să descopere cele mai frumoase locuri de văzut, restaurante sau alte obiective turistice.

"Oportunitatea de a vinde aplicaţia către Orange a apărut graţie partenerilor noştri de la Eventya, o companie din Sibiu cu care am lucrat pe dezvoltarea aplicaţiei, ei făcându-se vinovaţi pentru numeroase city app-uri din ţară şi nu doar. Eventya este unul dintre businessurile care fac parte astăzi din Orange Fab România - un program de accelerare conceput pentru a susţine antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare şi distribuirea acestora pe plan local şi internaţional."

Este de asemenea destinată și locuitorilor din București care descoperă astfel noi locuri de care probabil nu au auzit până în prezent și care au un farmec aparte. Din datele dezvăluite aflăm că vânzarea s-a realizat prin intermediul partenerului Eventya care a discutat cu reprezentanții Orange și le-a comunicat că aplicația Bucharest City App este de vânzare.

Aveți mai sus declarația lui Alexandru Filip, unul dintre fondatorii proiectului și așteptăm să vedem cum va promova Orange această aplicație și ce noutăți vor fi aduse. În momentul de față, Bucharest City App poate fi accesată și din browser acolo unde veți găsi un Top 10 atracții din București, cele mai bune locuri pentru a avea o panoramă asupra orașului, dar și evenimente ce au loc în Capitală. 

Descarcă Bucharest City App:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×