Seria iPhone 12 va include 4 telefoane, inclusiv un model Mini; Aflăm detalii despre fiecare în parte și vedem randări concept

3.210 ori
<b>Seria iPhone 12 va include 4 telefoane, inclusiv un model Mini; Aflăm detalii despre fiecare în parte și vedem randări concept</b>După cum bine știți, leak-urile asociate seriei de terminale iPhone 12 au început să sosească încă dinainte ca actualele modele de telefoane Apple să ajungă la vânzare în magazine. Am avut multe scăpări în ultimele luni

După cum bine știți, leak-urile asociate seriei de terminale iPhone 12 au început să sosească încă dinainte ca actualele modele de telefoane Apple să ajungă la vânzare în magazine. Am avut multe scăpări în ultimele luni, dar încă mai sunt multe de dezvăluit până la debutul ce este programat să aibă loc în toamnă. Astăzi aflăm extra informații despre seria iPhone 12 care aparent va include 4 telefoane!

iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini

Începem cu cel mai neașteptat model din serie și anume iPhone 12 Mini, telefon ce va ieși în evidență prin dimensiunile sale compacte. Va avea un ecran OLED de 5.4 inch și dacă nu mă înșel, au mai existat leak-uri referitoare la un smartphone Apple cu o asemenea dimensiune a display-ului. Va include o cameră foto duală în spate și va oferi același procesor Apple A14 ca toate modelele din serie, dar și 4 GB RAM.

iPhone 12

iPhone 12

Vom avea în acest an și un iPhone 12, succesor pentru modelul iPhone 11 din toamna anului trecut. Din datele dezvăluite se pare că acesta va avea ecran OLED de 6.1 inch și se va mulțumi cu o cameră foto duală în spate. Cel mai probabil este vorba despre un setup ce include senzorul principal și unul pentru captura ultra-wide. Și acesta este așteptat cu procesor Apple A14 (5nm) și cu 4 GB RAM la interior.

iPhone 12 Pro

Cât despre iPhone 12 Pro, acesta este așteptat să ne aducă un ecran OLED cu diagonală de 6.1 inch și un setup quad-camera ce include un senzor 3D Time of Flight. Vedem și un video realizat de către celebrul Concept Creator aici, material ce scoate la iveală un look mai pătrățos a la iPhone 4, dar și reducerea muchiilor din jurul ecranului.

Și decupajul din zona superioară este redus, urmând a găzdui camera selfie și mecanismul Face ID. Minim 6 GB RAM vor fi oferiți aici alături de procesorul Apple A14 și sunt șanse ca varianta de bază să urce la 128 GB stocare. Încă nu avem detalii despre capacitatea bateriei, dar ținând cont de creșterea în diagonală, atunci este de așteptat ca și acumulatorul să fie mai mare. 

iPhone 12 Pro Max

Cel mai mare iPhone din 2020 va fi cunoscut sub denumirea de iPhone 12 Pro Max și aflăm că diagonala sa va ajunge la 6.7 inch. Se păstrează și aici panoul OLED, iar în spate vom descoperi un setup quad-camera cu senzor 3D Time of Flight în componență.

iPhone 12 Pro

Ecranul va dispune de tehnologie ProMotion cu rată de refresh 120Hz și aflăm că primim cel puțin 6 GB RAM la interior. Există vești și despre variantele de culoare, astfel că sunt șanse mari să primim o nouă nuanță intitulată "Navy Blue" pe lângă Space Grey, Silver și Midnight Green.

iPhone 12 Pro Max

Nu în ultimul rând sunt și câteva detalii despre prețuri, astfel că iPhone 12 va păstra prețul predecesorului de 799 euro. La fel se va întâmpla și cu variantele Pro și Pro Max care vor rămâne la sumele practicate pentru predecesori. De asemenea, este cazul să ne așteptăm și la modele Pro cu suport 5G, acestea urmând a avea prețuri cu 100-200 euro mai mari. Nu avem un preț asociat lui iPhone 12 Mini dar putem specula pe seama unei sume de 699 euro. 

Posibile prețuri:

  • iPhone 12 Mini - 699 euro
  • iPhone 12 - 799 euro
  • iPhone 12 Pro - 1149 euro
  • iPhone 12 Pro Max - 1249 euro
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×