Contribuitorii Local Guides din Google Maps primesc noi insigne pe seama punctajului obținut

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 827 ori
<b>Contribuitorii Local Guides din Google Maps primesc noi insigne pe seama punctajului obținut</b>În cazul în care nu știați, aplicația Google Maps include și o secțiune numită Local Guides unde utilizatorii își pot vedea contribuția adusă asupra hărții din zona în care se află. Există și un sistem de notare a fotografiilor, clipurilor și

Pentru cei care nu știu încă, serviciul Google Maps include și o secțiune numită Local Guides - acesta fiind locul de unde utilizatorii pot vedea cu ce au contribuit la harta zonei din care se află. Fie că vorbim despre fotografii, clipuri, materiale la 360 grade sau recenzii lăsate afacerilor din orașul în care vă aflați, veți primi un anumit punctaj și eventual ajunge să aveți o insignă în Google Maps.

Google Maps

Astăzi descoperim că Google tocmai ce a actualizat aceste badge-uri și în funcție de punctajul deținut puteți bifa insigne precum Reviewer, Photographer, Trailblazer sau Fact Finder. Există și alte două cunoscute drept Expert Reviewer și Master Reviewer, badge-uri pe care le puteți obține în funcție de contribuția voastră în Maps.

Odată ce creșteți în nivel, Google promite că vom avea parte de beneficii speciale pentru accesul timpuriu la unele funcții ale serviciilor sale sau anumite avantaje din partea partenerilor. Pentru a vedea situația voastră intrați pe Google Maps, accesați secțiunea Menu și de acolo alegeți "Your Contributions".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×