În acest an, Moș Crăciun poate fi chemat prin Google Assistant

1.095 ori
<b>În acest an, Moș Crăciun poate fi chemat prin Google Assistant</b>Asistentul vocal Google Assistant servește și pe post de metodă de comunicare cu Moș Crăciun, o trăznaie ce le-a venit în minte celor de la Google pentru aceste sărbători de iarnă. Rostind comanda vocala “Ok Google. Call Santa”

Acum că suntem aproape de sărbătorile de iarnă, Google are ca de obicei aduce ceva tematic în tehnologiile lor. Dacă încă mai crezi în Moș Crăciun, atunci Google a pregătit o funcție tare cool pentru Google Assistant care va păstra acest mit, mai ales pentru cei mici.

Estea îndeajuns să spui “Ok Google. Call Santa”, iar asistentul va simula un apel telefonic cu Moș Crăciun. Asta sigur îi va lăsa cu gura căscată pe micuți. Moș Crăciun (defapt Google Assistant) îi va ruga să răspundă la câteva întrebări și să cânte cântece de Crăciun împreună cu el. 

Se pare că noile tehnologii deja ne-au luat locul de a menține spiritul sărbătorilor de iarnă, dar nu e totul chiar atât de rău. Funcția este disponibilă pe dispozitivele Google Home și Google Home Mini, iar în curând ar trebui să ajungă și pe toate smartphone-urile și tabletele ce au Google Assistant. Eu am încercat să îl chem pe Moș Crăciun de pe un Google Pixel 2 și un Galaxy Note 8, dar încă nu mi-a reușit. Poate ție îți va ieși, încearcă și scrie-ne mai jos în comentarii. 

Asta nu e prima dată când Google aduce astfel de bonusuri mici dar plăcute în serviciile sale. Anul trecut, Google a încercat să mențină spiritul sărbătorilor tot cu ajutorul asistentului vocal. La întrebarea unde e Moș Crăciun acesta cică oferea locația exactă a lui Moș Crăciun pe glob și cât mai are până ajunge la tine. 

În acest joc au intrat și concurenții. Începând cu 1 decembrie, concurentul principal a lui Google Home, adică Amazon Echo și toate modelele ce au la bază asistentul Alexa, vor răspunde la comanda “Alexa, talk to Santa” prin cântece. Asistentul va da câteva întrebări legate de preferințele muzicale iar apoi va oferi piese de Crăciun bazate pe aceste preferințe. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×