Black Friday începe astăzi la GeekBuying! Smartphone-uri, gadget-uri și multe alte produse vă întâmpină cu reduceri atractive

845 ori
<b>Black Friday începe astăzi la GeekBuying! Smartphone-uri, gadget-uri și multe alte produse vă întâmpină cu reduceri atractive</b>De astăzi 22 noiembrie și până pe data de 22 noiembrie cei de la GeekBuying desfășoară campania de reduceri Black Friday, promoție ce include numeroase produse la prețuri speciale și reduceri foarte atractive. Startul s-a dat la ora 10

Începând de astăzi 22 noiembrie și până pe data de 28 noiembrie are loc campania de Black Friday organizată de către retailerul chinez GeekBuying. Acesta vă așteaptă cu reduceri la sute de produse și pe deasupra vine și cu oferte speciale de care puteți profita chiar acum. Startul s-a dat la ora 10:00 (ora României) și în rândurile de mai jos găsiți 3 dintre cele mai atractive produse pe care le-am găsit noi!

MGCOOL Band 4

MGCOOL Band 4

Cheltuind suma de numai 14.99 dolari veți putea purta la încheietură brățara inteligentă MGCOOL Band 4, produs ce este disponibil în cantitate limitată. Vine cu certificare pentru rezistență la apă și praf în regim IP67, este compatibilă cu smartphone-uri ce rulează Android sau iOS și dispune de un senzor de puls ce măsoară ritmul cardiac 24 ore din 24! 

Cameră video de acțiune Xiaomi Mijia 4K

Xiaomi Mijia 4K

După o lungă perioadă de timp în care această cameră video de acțiune nu s-a bucurat de reduceri prea uimitoare, iată că promoția de Black Friday contribuie la o scădere a prețului. Se vinde astfel pentru suma de 89.99 dolari și vorbim aici despre un produs echipat cu senzor foto Sony IMX317, display de 2.4 inch, procesor Ambarella A12S75, sistem de stabilizare electronică și baterie de 1450 mAh. De asemenea filmează 4K la 30 cadre pe secundă!

Cameră video supraveghere Xiaomi Dafang

Xiaomi Dafang

În cazul în care vreți să aduceți un plus de siguranță pentru căminul vostru, atunci camera video de supraveghere numită Xiaomi Dafang poate fi dispozitivul potrivit de pus în coșul de cumpărături. Această cameră este destinată utilizării la interior, filmează Full HD, dispune de zoom digital 8X și de lentile wide la 120 grade. Totodată produsul filmează și pe timp de noapte, iar prețul este de 25.99 dolari!

Alte reduceri:

Întreaga campanie de Black Friday organizată de GeekBuying poate fi accesată de aici și aflați că pe lângă toate aceste reduceri oferite, retailerul vine cu ceva extra. Astfel în fiecare zi din perioada campaniei de la ora 10:00 (ora României) aveți posibilitatea de a economisi bani pe seama achizițiilor realizate. Recompensa pentru fiecare tip de achiziție este afișată mai jos și vedeți în dreapta și numărul de comenzi pentru care se aplică oferta!

  • Achiziții de minim 10 dolari - cupon 1 dolar folosind codul GEEKBUY1 (primele 1000 comenzi zilnice)
  • Achiziții de minim 50 dolari - cupon 6 dolari folosind codul GEEKBUYING (primele 500 comenzi zilnice)
  • Achiziții de minim 200 dolari - cupon 20 dolari folosind codul GEEKBUY20 (primele 500 comenzi zilnice)
  • Achiziții de minim 500 dolari - cupon 50 dolari folosind codul GEEKBUY50 (primele 100 comenzi zilnice)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×