Cortana ar urma să sosească pe Android în luna iulie

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.173 ori
<b>Cortana ar urma să sosească pe Android în luna iulie</b>Vestea că vom vedea Cortana pe iOS şi Android &icirc;n perioada următoare a sosit relativ recent, iar acum primim şi o perioadă &icirc;n care va avea loc acest debut. Cel puţin pe Android vom vedea Cortana sosind luna viitoare. Iniţial se vehicula...

Vestea că vom vedea Cortana pe iOS şi Android în perioada următoare a sosit relativ recent, iar acum primim şi o perioadă în care va avea loc acest debut. Cel puţin pe Android vom vedea Cortana sosind luna viitoare. Iniţial se vehicula o lansare până la finalul lunii curente.

Luna viitoare va aduce în schimb varianta beta a aplicaţiei Cortana pentru Android, iar cu această ocazie aflăm că asistentul va ajunge în curând şi pe consolele Xbox. Se împlineşte în aceste zile fix un an de când Cortana a devenit foarte populară, prezicând cu succes 13 meciuri consecutive la Cupa Mondială. E drept că în acelea au câştigat favoriţii, dar totuşi performanta rămâne scrisă în istorie.

Nivelul conversaţional al asistentului virtual, glumele pe care le integrează şi capacitatea de a răspunde la un număr uriaş de întrebări l-au făcut preferatul multora, în defavoarea mai roboticului Siri. Google Now rămâne totuşi mai complex, având şi capacitatea de predicţie a următoarelor acţiuni ale utilizatorului, în vreme ce Cortana trebuie să se descurce doar cu preferinţele noastre.

Se pare că vor exista şi utilizatori privilegiaţi de Cortana, astfel că posesorii de terminale Lenovo vor avea o versiune evoluată de asistent, iar cei care au un Xbox One vor primi şi ei funcţii extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×