Acer nu are în plan nici o achiziţie majoră, conform CEO-ului Jason Chen

947 ori
<b>Acer nu are în plan nici o achiziţie majoră, conform CEO-ului Jason Chen</b>Se pare că e săptăm&acirc;na negărilor, astfel că după ce HTC a negat orice tentativă de fuziune cu ASUS, acum Acer neagă faptul că ar pregăti o achiziţie &icirc;n perioada următoare. &nbsp; Firma chineză a negat şi informaţiile că ar...

Se pare că e săptămâna negărilor, astfel că după ce HTC a negat orice tentativă de fuziune cu ASUS, acum Acer neagă faptul că ar pregăti o achiziţie în perioada următoare.

Firma taiwaneză a negat şi informaţiile că ar intenţiona să se retragă din zona smartphone. CEO-ul Acer Jason Chen a făcut aceste afirmaţii ca răspuns la speculaţiile recente că Acer ar putea fuziona cu HTC în locul celor de la ASUS. Cu mai bine de un an în urma Acer era pe lista companiilor predispuse la o achiziţie, riscând astfel să pice de pe linia de plutire.

Chen a declarat că spera ca şi HTC să îşi revină la fel ca firma pe care o conduce. Am aflat de la acest oficial şi un lucru interesant şi anume că Acer a fost abordată recent de către 3 firme care produc telefoane mobile. Aş putea ghici cu uşurinţă una dintre ele şi anume Xiaomi, iar Huawei ar putea fi un alt nume. Evident totul e la nivel de speculaţie. Voi ce părere aveţi despre smartphone-urile Acer? Pot rezista concurenţei?

Eu asociez brandul Acer cu laptopuri şi tablete care se supraîncălzesc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×