Următorul telefon Nexus ar putea avea o cameră 3D şi va fi produs de LG, urmând să debuteze cu Android M în octombrie (Zvon)

1.094 ori
<b>Următorul telefon Nexus ar putea avea o cameră 3D şi va fi produs de LG, urmând să debuteze cu Android M în octombrie (Zvon)</b>Deşi mulţi considerau seria Nexus &icirc;ncheiată chiar de la Nexus 5, Google a lansat p&acirc;nă la urmă şi un Nexus 6 anul trecut, printr-un parteneriat cu Motorola. Acum ne &icirc;ntrebam iar dacă vom mai vedea un handset din această serie, iar...

Deşi mulţi considerau seria Nexus încheiată chiar de la Nexus 5, Google a lansat până la urmă şi un Nexus 6 anul trecut, printr-un parteneriat cu Motorola. Acum ne întrebam iar dacă vom mai vedea un handset din această serie, iar la ultima verificare Huawei era în pole position pentru a produce unul. Ei bine iată că şi LG revine pe listă.

Conform unor noi informaţii provenite din Coreea de Sud, următorul terminal Nexus ar fi până la urma produs de către LG şi ar fi unul destinat pieţei premium. El ar urma să ruleze Android M şi să aducă o cameră 3D. A trecut ceva vreme de la ultimele telefoane cu camere 3D, precum LG Optimus 3D sau HTC Evo 3D, iar ele nu au fost primite prea bine pe piaţă.

În ziua de azi camerele 3D sunt folosite ca pe tabletele Dell Venue sau pe Amazon Fire Phone, adică pentru a genera o perspectivă 3D şi o senzaţie de adâncime a imaginii. Aparent un producător sud coreean ar fi pregătit deja module de cameră 3D pentru LG, iar nou venitul va fi gata pentru lansare în octombrie, cu Android M la bord.

Nu putem decât să ne întrebăm ce diagonală va avea noul venit şi dacă va fi o versiune derivată de LG G4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×