Facebook lansează aplicaţia "Events From Facebook", ca înlocuitor de calendar pe smartphone

1.530 ori
<b>Facebook lansează aplicaţia "Events From Facebook", ca înlocuitor de calendar pe smartphone</b>Cei de la Facebook anunță astăzi lansarea aplicației 'Events from Facebook' - software ce vine drept ca un înlocuitor pentru calendarul de pe smartphone. După cum ne indică și denumirea sa, avem aici de-a face cu o aplicație care va

Facebook îşi extinde gama de aplicaţii cu un nou nume la acest final de săptămână. E vorba despre "Events From Facebook", aplicaţie disponibilă pe iOS şi având rolul de a înlocui calendarul vostru standard.

Events from Facebook

Aplicaţia va permite utilizatorilor să vadă ce evenimente au loc în zona lor, fie că au de-a face cu paginile FB pe care le urmaresc, fie că au legătură cu prieteni care au dat "attending". E drept că multe calendare preinstalate pe telefoane au integrare Facebook şi listează evenimente de genul, dar soluţia Facebook e probabil ceva mai complexă.

Events from Facebook

Practic primim un calendar cu puternica integrare a reţelei de socializare a lui Zuckerberg. Cheia aici este descoperirea de evenimente noi, cu afişarea clară a concertelor, filmelor şi altor happeninguri la care participă prietenii voştri. Primiţi şi actualizări legate de evenimentele la care v-aţi anunţat că participant şi aveţi şi recomandări, în funcţie de locul în care vă aflaţi, oră, ziua şi interesele voastre.

Avem şi o harta integrată în aplicaţie şi suport pentru alte calendare preinstalate pe device şi sincronizarea cu ele. Puteţi descărca aplicaţia gratuit de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×