Turul Magazinelor #34: Aer mai pur în maşină, UPS pentru picajele inevitabile de curent, accesorii pentru iPhone 7

1.392 ori
<b>Turul Magazinelor #34: Aer mai pur în maşină, UPS pentru picajele inevitabile de curent, accesorii pentru iPhone 7</b>În România sunt 2 perioade critice din an, dacă ţii la bunăstarea electrocasnicelor tale: vara, când toată lumea baga în priză 10.000 de aparate de aer condiţionat şi ventilatoare şi iarna când sunt o tonă de aparate de încălzit şi în general gadgeturi..

În România sunt 2 perioade critice din an, dacă ţii la bunăstarea electrocasnicelor tale: vara, când toată lumea baga în priză 10.000 de aparate de aer condiţionat şi ventilatoare şi iarna când sunt o tonă de aparate de încălzit şi în general gadgeturi în priză. Inevitabil va pică şi curentul din cauza suprasolicitării reţelei şi un UPS e o idee bună, mai ales în zonele limitrofe ale oraşelor sau în zonele rurale, unde picajele sunt şi mai dese. Avem şi accesorii pentru iPhone 7 în acest tur şi un gadget care e aur curat pentru cei care fumează în maşină.

1. UPS APC Back RS, 1200VA/720W

O să recunosc că a fost nevoie de puţin research ca să îmi dau seama cât timp oferă de fapt acest UPS, pentru că nu era listată durata la eMAG.ro. Ei îl vând la preţul de 1099 lei, după o reducere de peste 20%, iar produsul are un voltaj de output de 230 de V şi capacitate de putere de 720W. Necesită 8 ore pentru încărcare  şi are slot de conectare USB, panou de control LCD şi alarmă sonoră.

UPS APC Back RS, 1200VA/720W

O privire rapidă pe site-ul oficial APC dezvăluie ca un produs de genul oferă în jur de 31 de minute de autonomie pentru un device cu sursa de 200W, 20 de minute pentru 300 W, 14 minute pentru 400 W şi 10 minute pentru 500 W. Evident, cei care au un rig puternic, cu două placi grafice o să epuizeze UPS-ul în doar câteva minute. Rămâne totuşi util dacă aveţi picaje de scurtă durată, pentru că în cazul celor lungi laptopul e sfânt.

2. Haier KJ - R320 purificator de aer cu două porturi USB  -  Rose Gold

Pentru cei care fumează mult în maşină, pentru taximetriştii loviţi de mirosurile pestilenţiale ale clienţilor şi pentru cei care transporta peste avem un purificator de aer Haier JK recomandat azi. Îl găsiţi la Gearbest.com la preţul de 33.99 dolari, urmând a se livra după 20 octombrie, deci avem mai degrabă o precomandă aici.

Vine pe rose gold sau champagne, are un design elegant şi două porturi USB. Conducta de aer este verticală şi controlul se face cu un singur buton. Fabricat din aluminiu, gadgetul cântăreşte 364 grame şi scapă de praf, fum, benzeni şi sterilizează mediul cu ioni negativi. E şi destul de silenţios, generând sub 25 decibeli.

3. Husă Mujjo pentru iPhone 7 şi capac spate Celly Prysma Verde

Capac spate Celly Prysma Verde

Au început să apară ca ciupercile după ploaie numeroase accesorii pentru iPhone 7, inclusiv o sumedenie de huse şi carcase. Mi-a sărit în ochi acest model de capac spate Celly, cu model prismatic şi cu preţ de 79.90 lei la Quickmobile.ro. Finisajul e lucios şi protejează contra loviturilor, prafului şi zgârieturilor. Avem şi margini cauciucate, care amortizează şocurile mecanice.

Husă Mujjo pentru iPhone 7

Pentru cei cu dare de mână există husa sleeve wallet din piele maro Mujjo pentru iPhone 7, la preţ de 179.90 lei. Ea are şi o zonă specială unde să vă ţineţi cardul sau cartelele de tot soiul şi vine cu un look foarte elegant. Puteţi ţine 2-3 carduri în acel buzunar special, iar accesoriul e fabricat din piele de calitate superioară, ceruită pentru extra rezistenta şi tratată cu ulei de anilină pentru tonuri plăcute de culoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×