Telefonul midrange Nokia D1C are parte de încă o scăpare, de această dată în benchmarkul AnTuTu; Are ecran Full HD, cameră de 13 MP

4.011 ori
<b>Telefonul midrange Nokia D1C are parte de încă o scăpare, de această dată în benchmarkul AnTuTu; Are ecran Full HD, cameră de 13 MP</b>Smartphone-ul Nokia D1C este din nou subiect de discuție astăzi, și asta pentru că telefonul tocmai ce a fost zărit și în benchmark-ul AnTuTu. Ni se confirmă faptul că terminalul sosește cu un ecran Full HD (1920 x 1080 pixeli), cu o cameră foto principal

Cu fix o săptămână în urmă scriam legat de scăparea telefonului Nokia D1C, care vine cu Android 7.0 Nougat şi apăruse în benchmarkul GeekBench, listat cu procesor Snapdragon 430. Completând peisajul azi vine şi o scăpare în AnTuTu, pentru a afişa noi specificaţii ale acestui device.

Nokia D1C

După cum ştiţi, am intrat în trimestrul 4 al anului, perioada în care expira obligaţiile Nokia faţă de Microsoft, care îi împiedicau pe nordici să realizeze terminale sub brand propriu. Astfel următoarele luni ar trebui să ne aducă câteva telefoane Nokia, inclusiv acest Nokia D1C. Dacă ştiam deja că are Android 7.0 la bord şi procesor Snapdragon 430 din scăparea trecută, acum AnTuTu dezvăluie şi prezenţa unui ecran Full HD la bord, a unei camere principale de 13 MP, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Primim şi o cameră frontală de 8 MP şi aici se cam termină lista de scăpări. Acesta sună ca un model midrange clasic, care se remarcă în mod deosebit prin camera sa frontală, ce e peste medie pentru un device midrange. Acesta e doar începutul şi sunt sigur că vom vedea şi un flagship în următoarele luni şi de ce nu şi un cameraphone.

Vă reamintesc că Foxconn şi HMD Global au preluat sub aripa lor realizarea noilor terminale Nokia şi aşteptam acum să vedem şi imagini cu noutăţile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×