Facebook Messenger primeşte aportul unui asistent digital cunoscut drept "M" şi bazat pe AI

2.791 ori
<b>Facebook Messenger primeşte aportul unui asistent digital cunoscut drept "M" şi bazat pe AI</b>De astăzi utilizatorii din SUA a aplicației Facebook Messenger se pot bucura de asistentul vocal Facebook M. Acesta va oferi sugestii pe măsură ce conversațiile din chat curg și vom avea astfel posibilitatea de a transfera bani direct din fereastra de

De parcă nu era destul de creepy că avem boţi în Facebook Messenger şi în Skype şi vorbim cu ei precum nişte oameni reali, acum există şi un asistent digital bazat pe AI în chatul celor de la Facebook. Numele soluţiei este "M" şi deocamdată ea este disponibilă pentru utilizatorii din SUA.

Facebook Messenger

De fapt "M" există de aproximativ un an, dar era în faza de testare. A debutat acum oficial totuşi şi are rolul de a ajuta utilizatorii de Messenger din State să realizeze anumite acţiuni în vreme ce conversează cu alţi oameni. Spre exemplu va face sugestii în chat în funcţie de subiectul despre care discutaţi. Această idee aminteşte de implicarea lui Google Assistant în chaturile din Google Allo.

Revenind la "M", imginati-vă că exprimaţi o emoţie în timpul discuţiei. Ei bine asistentul va sugera nişte stickere, iar dacă detectează că vorbiţi despre bani, va oferi opţiunea de a transfera fonduri via Messenger. Mă aştept să permită şi realizarea de rezervări la restaurant şi achiziţia de bilete la film direct din chat. Partajarea locului unde vă aflaţi e o altă posibilitate şi puteţi şi chema un Uber sau Lyft tot cu "M".

Asistentul va învăţa de la utilizator pe măsură ce e folosit şi deocamdată a sosit pe terminalele cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×