iPhone Edition ar putea adopta un Smart Connector pentru încărcare wireless și funcții AR

1.745 ori
<b>iPhone Edition ar putea adopta un Smart Connector pentru încărcare wireless și funcții AR</b>Încă de anul trecut de dinaintea lansării lui iPhone 7 se vorba despre faptul că Apple ar putea integra un port Smart Connector pe varianta cu Plus în coadă. Acest lucru nu s-a întâmplat desigur și astăzi aflăm că portul ar urma să ajungă până la urmă pe

Printre tonele de leak-uri asociate lui iPhone 7 s-a numărat și cel care sugera faptul că varianta cu Plus în coadă ar fi urmat să aducă un Smart Connector la pachet. Acest lucru nu s-a întâmplat desigur, dar dotarea revine în centrul atenției pentru noua generație iPhone care urmează a fi prezentată în toamna acestui an, cel mai probabil chiar în septembrie. 

Informația cu privire la prezența unui asemenea conector pe smartphone-ul aniversar Apple vine din partea blocului israelian The Verifier. Prin intermediul acestuia, utilizatorii își vor putea încărca telefonul în timp ce ascultă muzica via căști folosind portul Lightning sau alte accesorii. De asemenea, connectorul va permite conectarea la accesorii de realitate augumentată. 

Pe hârtie cel puțin aceste vești sună bine, dar până la sosirea unor dovezi mai clare, tratăm aceste informații cu o mare doză de scepticism. După cum știți deja, toate cele 3 iPhone-uri care vor sosi în toamnă sunt așteptată să ofere tehnologia de încărcare wireless, dar și carcase unibody cu ramă metalică și spate din sticlă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×