LG anunţă rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an: creştere de profit operaţional cu 82.4%

1.736 ori
<b>LG anunţă rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an: creştere de profit operaţional cu 82.4%</b>După ce anterior taiwanezii de la HTC ne prezentau rezultatele financiare înregistrate pe primul trimestru al acestui an, iată că acum este rândul celor de la LG Electronics să vină cu aceste date în mod public.

După ce am aflatHTC a avut un început de an destul de bun faţă de 2016, iată că şi LG o duce bine. Sud coreenii tocmai au anunţat rezultatele financiare pe primul trimestru al lui 2016, obţinând o creştere de profit operaţional cu 82.4%.

Acestea sunt rezultatele preliminare, iar producătorul lui LG G6 ar fi generat un profit operaţional de 12.9 miliarde de dolari. Astfel, veniturile vor fi cu 9.7% mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar profitul operaţional cu 82.4% mai mare. Astfel, LG ar fi obţinut al doilea cel mai bun profit trimestrial din istorie.

Totuşi segmentul Mobile al companiei nu e încă în mod total pe plus, ci doar pierderile au fost reduse după 7 trimestre consecutive de venituri pe minus. Flagship-ul LG G6 a început să fie vândut luna trecută în Coreea de Sud şi începând cu această săptămână a ajuns să fie livrat şi la nivel internaţional. Terminalul a fost bine primit de cumpărători şi de revieweri şi urmează să ajungă la 200 de operatori din toată lumea în perioada următoare.

LG mai are acum nevoie de un hit în zona midrange şi va fi cu siguranţă pe plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×