InfoLoc este o aplicație ce oferă informații utile despre locațiile pe care plănuiești să le vizitezi

1.442 ori
<b>InfoLoc este o aplicație ce oferă informații utile despre locațiile pe care plănuiești să le vizitezi</b>Forumul Mobilissimo îl are printre membri săi și pe Andrei Pascale, un tânăr adolescent de 16 ani din Târgoviște care de curând și-a publicat prima aplicație în magazinul Google Play. Este vorba despre InfoLoc, un software util care ne oferă informații

Printre membri forumului Mobilissimo îl avem și pe Andrei Pascale, un tânăr de 16 ani ce este în acest moment elev la Colegiul Național Ienachita Văcărescu din Târgoviște. Acesta a creat o aplicație foarte utilă numită InfoLoc, un software disponibil pe Android al cărui rol este acela de a ne oferi informații de interes referitoare la locurile în care ne aflăm sau pe care dorim să le vizităm curând.

InfoLoc

Aplicația are la origine și o poveste, poveste ce începe cu o excursie la o mănăstire în vârf de munte. Pentru că acest obiectiv turistic se afla la o înălțime destul de mare, Andrei a dorit să afle care este altitudinea din acest punct. Așa s-a născut aplicația InfoLoc ce oferă detalii despre coordonatele geografice, presiunea atmosferică, altitudinea bineînțeles, dar și alte detalii despre acea locație vizată.

InfoLoc

Software-ul este unul foarte ușor de folosit de către oricine și el este bazat pe 4 teme care variază în funcție de anotimp. Pe ecranul principal avem ifnromații despre locația curentă în cazul în care locația este activată, iar cei interesați pot căuta și selecta de pe hartă orice locație din lume și afla informațiile de care au nevoie.

InfoLoc

Printre alte detalii pe care aplicația ni le prezintă se mai numără și condițiile meteo, prognoza pe 5 zile, umiditatea, ora la care soarele apune și răsare, dar și nivelul de nebulozitate. Aflați că aplicația nu conține nici un anunț, fiind complet gratuită pentru smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android, dar aveți nevoie de o conexiune la internet pentru folosirea sa.

Printre noutățile pe care Andrei le pregătește se numără și o secțiune Istoric pentru această aplicație, o secțiune numită Favorite, mai multe teme, mai multe limbi suportate pe lângă cele 4 deja existente (engleză, franceză, germană, română), un buton dedicat de share pe Facebook și introducerea de unități diferite de măsură. Găsiți aplicația aici și mai multe detalii despre InfoLoc aveți pe site-ul andreipascale.wordpress.com sau pe pagina de Facebook InfoLoc!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×