iPhone 7 ar putea avea un blitz frontal, conform unor noi documente scăpate pe web

1.000 ori
<b>iPhone 7 ar putea avea un blitz frontal, conform unor noi documente scăpate pe web</b>Noi schițe ajunse astăzi pe web ne indică posibilitatea ca noul iPhone 7 să vină la bord cu o cameră frontală însoțită de un bliț LED în toată regula, și nu de tehnologia Screen Flash pe care o avem în acest moment. După cum se poate observa chiar aici

În vreme ce majoritatea scăpărilor legate de iPhone 7 au de-a face cu camera principală, cu camera duala de pe modelul Pro/Plus sau cu designul noii generaţii de handset, azi avem şi câteva detalii interesante despre camera frontală.

Leak iPhone 7

O serie de instrucţiuni de asamblare provenite din fabrica unde se produce telefonul ne prezintă o diagramă a acestuia, care pare să includă un blitz pentru camera frontală. Documentul menţionează "lentilă strobe şi LED", atât pentru camera principală, cât şi secundară. iPhone 6S folosea un sistem ce ilumina in plus ecranul pentru o „sclipire rapidă” ce ţinea loc de blitz pentru camera frontală.

Leak iPhone 7

Posibil că documentele să menţioneze de fapt acest sistem şi să fi trecut "LED" drept înlocuit de blitz adică ecranul. Designul e acelaşi ca la iPhone 6 şi 6s în mare, în afara modificărilor la nivel de dungi ale antenei şi casarea jackului audio. Pe de altă parte mania selfie ar fi satisfăcută total de un blitz care să ne ilumineze trăsăturile şi în lunga iarnă ce probabil va urma. Așteptăm și o creștere a rezoluției camerei frontale... poate.

Leak iPhone 7

Leak iPhone 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×