iPhone 7 ar putea avea un blitz frontal, conform unor noi documente scăpate pe web

983 ori
<b>iPhone 7 ar putea avea un blitz frontal, conform unor noi documente scăpate pe web</b>Noi schițe ajunse astăzi pe web ne indică posibilitatea ca noul iPhone 7 să vină la bord cu o cameră frontală însoțită de un bliț LED în toată regula, și nu de tehnologia Screen Flash pe care o avem în acest moment. După cum se poate observa chiar aici

În vreme ce majoritatea scăpărilor legate de iPhone 7 au de-a face cu camera principală, cu camera duala de pe modelul Pro/Plus sau cu designul noii generaţii de handset, azi avem şi câteva detalii interesante despre camera frontală.

Leak iPhone 7

O serie de instrucţiuni de asamblare provenite din fabrica unde se produce telefonul ne prezintă o diagramă a acestuia, care pare să includă un blitz pentru camera frontală. Documentul menţionează "lentilă strobe şi LED", atât pentru camera principală, cât şi secundară. iPhone 6S folosea un sistem ce ilumina in plus ecranul pentru o „sclipire rapidă” ce ţinea loc de blitz pentru camera frontală.

Leak iPhone 7

Posibil că documentele să menţioneze de fapt acest sistem şi să fi trecut "LED" drept înlocuit de blitz adică ecranul. Designul e acelaşi ca la iPhone 6 şi 6s în mare, în afara modificărilor la nivel de dungi ale antenei şi casarea jackului audio. Pe de altă parte mania selfie ar fi satisfăcută total de un blitz care să ne ilumineze trăsăturile şi în lunga iarnă ce probabil va urma. Așteptăm și o creștere a rezoluției camerei frontale... poate.

Leak iPhone 7

Leak iPhone 7

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×