Google lansează PhotoScan, o aplicație prin care fotografiile printate pot fi scanate și digitalizate

1.280 ori
<b>Google lansează PhotoScan, o aplicație prin care fotografiile printate pot fi scanate și digitalizate</b>Google PhotoScan este numele celei mai interesante aplicații lansate de către marele G, software care ne permite scanarea și ulterior digitalizarea fotografiilor tipărite. Procesul este unul foarte simplu și aveți nevoie doar de un smartphone, de aplicați

Atunci când nu actualizează aplicațiile deja existente, cei de la Google lansează noi titluri pe piață - PhotoScan fiind un astfel de produs software recent dezvăluit. Avem aici de-a face cu o aplicație foarte interesantă disponibilă pe Android și iOS care ne va permite scanarea și ulterior digitalizarea fotografiilor printate pe care le-am depozitat prin fel și fel de albume sau cutii. 

Google PhotoScan

Cum era de așteptat, această aplicație utilizează camera foto de pe smartphone-ul nostru pentru scanarea fotografiilor, fiind realizate cadre din mai multe unghiuri pentru compunerea unei imagini la rezoluție superioară. După cum puteți vedea și în clipul de mai jos, procedeul este unul foarte simplu, iar la nevoie avem și o serie de funcții pentru editarea acestor imagini scanate.

Există filtre pe care aplicația ni le pune la dispoziție, posibilitatea de control a expunerii, contrastului, balansului de alb dar și a umbrelor din fotografii. Aflați că Google PhotoScan vine într-un pachet de aproximativ 66 mb și faptul că aveți nevoie de un smartphone care să ruleze minim Android 5.0 Lollipop sau iOS 8.1. Mai jos aveți link-urile pentru descărcarea acestui software:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×