Instagram se întunecă! Dark Mode ajunge pe Android în versiunea Alpha a aplicației (Descărcare aici)

3.536 ori
<b>Instagram se întunecă! Dark Mode ajunge pe Android în versiunea Alpha a aplicației (Descărcare aici)</b>Multe dintre aplicațiile populare ale momentului au ajuns să primească o temă întunecată, iar cel mai proaspăt exemplu este chiar Instagram. Descoperim astăzi faptul că un asemenea Dark Mode este testat de către dezvoltatorii aplicației

Multe dintre aplicațiile populare ale momentului au ajuns să primească o temă întunecată, iar cel mai proaspăt exemplu este chiar Instagram. Descoperim astăzi faptul că un asemenea Dark Mode este testat de către dezvoltatorii aplicației, dar și că cei curioși pot încerca noutatea.

Instagram

Un preview al acestui mod puteți vedea mai sus și pe lângă rolul de a ne proteja de lumina puternică a nuanțelor de alb afișate pe timpul nopții, culorile întunecate de față ajută și la reducerea consului de energie într-o oarecare măsură. Tema neagră este observată la nivelul întregii aplicații, de la zona de notificări, profil și până la secțiunea de mesaje.

Instagram

Dacă sunteți curioși să testați acest Dark Mode tot ce aveți de făcut este să descărcați Instagram 114.0.0.0.24 Alpha de aici și să îl instalați ulterior pe telefon. Tema apare pe telefoanele ce rulează Android 9.0 Pie și în cazul terminalelor Samsung va trebui să activați inițial modul night pentru One UI, după care veți remarca și schimbarea nocturnă pentru Instagram. 

Sunt numeroși utilizatori care au testat noutatea, confirmând că funcționează pe telefoane ca Nokia 7 Plus, Galaxy Note 9, Galaxy S9, Galaxy S10, dar și Pixel 3 sau LG V30. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×