Samsung Galaxy S10 oferă acum captură "Night Mode" și pentru camera selfie, respectiv cea telephoto din spate

1.386 ori
<b>Samsung Galaxy S10 oferă acum captură "Night Mode" și pentru camera selfie, respectiv cea telephoto din spate</b>Pentru a fi în vogă la ora actuală ca producător smartphone trebuie să oferi și un "Night Mode" pentru captura nocturnă pe telefoane, în momentul de față existând numeroase companii care aduc asemenea funcționalități

Pentru a fi în vogă la ora actuală ca producător smartphone trebuie să oferi și un "Night Mode" pentru captura nocturnă pe telefoanele tale, în momentul de față existând numeroase companii care aduc asemenea funcționalități publicului. Apple a făcut recent pasul cel pare odată cu implementarea unui "Night Mode" pe iPhone 11, dar rivalii săi merg mai departe și încep să ofere asemenea captură și pentru camerele selfie.

Galaxy S10

Samsung tocmai ce a demarat distribuirea unei noi actualizări software pentru seria de terminale S10, update ce aduce o extindere pentru Night Mode atât la nivelul camerei telephoto din spate, cât și pentru camera selfie. Galaxy S10 și S10+ se bucură de această funcționalitate pentru camera telephoto și cea seflie, în vreme ce pe S10e avem funcționalitatea doar pentru camera frontală.

Galaxy S10

De asemenea, descoperim că telefoanele din seria S10 primesc și alte noutăți odată cu acest update, printre acestea numărându-se AR Doodle și opțiunea de captură video cu bokeh aplicat (Live Focus). Se include și stabilizare video Super Steady și un editor video integrat în aplicația Gallery. Îmbunătățiri sunt aduse și pentru Samsung Pass, Messages și avem suport Samsung Dex, integrare Link to Windows. 

Aparent, actualizarea și-a făcut apariția în unele regiuni din Europa și ar putea dura câteva săptămâni până când va ajunge la toți utilizzatorii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×