Launcherul lui Android 4.4 KitKat extras de dezvoltatori, disponibil spre download aici

3.343 ori
<b>Launcherul lui Android 4.4 KitKat extras de dezvoltatori, disponibil spre download aici</b>Nici nu s-a lansat bine Android 4.4 KitKat și deja el a fost disecat de către dezvoltatori, care au postat porțiuni ale sale pe web spre download. Una dintre aceste porțiuni este launcherul Android 4.4, extras și disponibil spre download. &nbsp;...

Nici nu s-a lansat bine Android 4.4 KitKat și deja el a fost disecat de către dezvoltatori, care au postat porțiuni ale sale pe web spre download. Una dintre aceste porțiuni este launcherul Android 4.4, extras și disponibil spre download.

Rețineți că el poate fi folosit și pe terminale ce nu au Android 4.4 instalat. Google a pus la dispoziție imaginea de fabrică și driverele lui Nexus 5 pe pagina să oficială de suport, iar de aici au preluat munca dezvoltatorii. KitKat aduce un nou launcher, cu acces mai ușor la Google Now, număr nelimitat de homescreen-uri și un nou look și noi iconuri.

Cei de la XDA au pus la dispoziție APK-urile necesare și rețineți că aveți nevoie de un terminal cu Jelly Bean pentru a folosi launcherul. De asemenea pentru că el să fie funcțional aveți nevoie de noul Google Now și noul Google Play Services. Din păcate există și un bug în Google Search care provoacă un Force Close, iar pentru a-l evita e nevoie de o apăsare lungă pe homescreen pentru a ajunge în Setări. Apoi trebuie să selectați setările Voce și să schimbați limba, iar apoi faceți același lucru din nou și reselectați engleza. Bugul va dispărea.

Iată și linkurile de download:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×