Noua tabletă Allview cu procesor Intel - specificații probabile

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.454 ori
<b>Noua tabletă Allview cu procesor Intel - specificații probabile</b>La Allview X1 Soul am reușit să-i aflăm specificațiile cu puțin timp înainte de lansarea oficială. Este frate cu Gionee Elife E6, un smartphone comercializat în India. Pe de altă parte se știe de ceva timp că Allview pregătește o tabletă pe...

La Allview X1 Soul am reușit să-i aflăm specificațiile cu puțin timp înainte de lansarea oficială. Este frate cu Gionee Elife E6, un smartphone comercializat în India. Pe de altă parte se știe de ceva timp că Allview pregătește o tabletă pe arhitectura Intel. în China este un singur model cu astfel de CPU, Ramos i9 la prețul de 229 dolari.

Ramos i9 integrează un display de 8.9 inch cu rezoluție 1900x1200 pixeli, procesor Intel Atom Z2580 de tip dual-core, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.2 Jelly Bean.

Conectivitatea este asigurată de Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm. Pe partea de fotografie: cameră principală de 5 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli. Acumulatorul are 7000 mAh, cântărește 441 gr. și 8.5 mm grosime.

Allview pregătește o tabletă pe arhitectura Intel

Probabilitatea ca tableta Allview să fie identică cu Ramos i9 este foarte mare și toate detaliile le vom afla de săptămâna viitoare. Dacă prețul va fi ok, tableta ar deveni un best buy veritabil. Are display de top, procesor Intel care se va descurca decent. Am testat un ASUS Fonepad Note FHD6 cu Intel Z2580 de tip dual-core și se mișcă impecabil.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×