Android Nougat este numele oficial de cod al viitorului release Android N

1.250 ori
<b>Android Nougat este numele oficial de cod al viitorului release Android N</b>După multe speculaţii care au dat drept sigur numele de cod Nutella pentru Android N şi aparent si varianta Nachos era pe listă, se pare că Nougat este numele câştigător. "Nuga" la romani, numele cel nou a primit şi o statuetă Android asociată..

După multe speculaţii care au dat drept sigur numele de cod Nutella pentru Android N şi aparent si varianta Nachos era pe listă, se pare că Nougat este numele câştigător. "Nuga" la romani, numele cel nou a primit şi o statuetă Android asociată, prezentă în campusul Google.

Fiecare generaţie de release Android a avut un desert asociat, cu Marshmallow pentru Android 6.0, Lollipop pentru 5.x, precedat de Jelly Bean, KitKat, Ice Cream Sandwich, Honeycomb, Gingerbread, Froyo, Eclair, Donut şi Cupcake. Vom primi probabil şi un nou easter egg, ce are legătură cu nuga, dar sperăm că de data asta să nu mai fie tot o clonă de Flappy Bird.

Dezvaluirea lui Android Nougat

Aşteptam debutul lui Android Nougat prin toamnă, cu multitasking în split screen, notificări mai bine spaţiate şi cu un nou look, suport VR/Daydream, teme pentru tastaturi şi un nou JIT compiler, care îmbunătăţeşte viaţa bateriei şi scade spaţiul ocupat de aplicaţii. Noi emoji-uri şi alte câteva noutăţi în zona de setări sunt prezente. Cum vi se pare numele? Aţi fi preferat Nutella?

Probabil a picat înţelegerea cu gigantul din lumea dulciurilor care deţine brandul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×