Microsoft lansează Outlook pentru iOS și Android, aplicația arată și se mișcă excelent

813 ori
<b>Microsoft lansează Outlook pentru iOS și Android, aplicația arată și se mișcă excelent</b>După o îndelungă așteptare, iată că astăzi aplicația Outlook a sosit pe Android și iOS, atât pe telefoane, cât și pe tablete. Noul software este bazat pe aplicația dezvoltată de către firma Acompli, cumpărată de Microsoft în decembrie....

După o îndelungă așteptare, iată că astăzi aplicația Outlook a sosit pe Android și iOS, atât pe telefoane, cât și pe tablete. Noul software este bazat pe aplicația dezvoltată de către firma Acompli, cumpărată de Microsoft în decembrie.

Ideea este ca aceste noi aplicații să înlocuiască aplicațiile Microsoft actuale branduite Outlook, inclusiv cea Outlook.com pentru Android. în plus, există și acele confuze aplicații OWA pentru Android și iOS care necesită abonamentul Office 365. Deocamdată, vechile aplicații vor rămâne în funcțiune, dar pe măsură ce va trece timpul doar cele noi vor fi păstrate.

Microsoft lansează Outlook pentru iOS și Android, aplicația arată și se mișcă excelent

Revenind la noua aplicație pentru mobil și tableta, Outlook are interfața și feelingul softurilor Acompli. Interfața e bine organizată, curata și aerisita și îmi amintește oarecum de versiunea precedentă de Gmail, cea dinaintea celei actuale. Există și multe elemente de UI care duc cu gândul la OneDrive sau Office, deci e păstrată abordarea unitară a ecosistemului Microsoft.

Microsoft lansează Outlook pentru iOS și Android

Outlook vine cu suport pentru Office 365, Outlook.com, Exchange, Yahoo! Mail și Gmail, plus majoritatea providerilor de servicii email. Vă va fi permisă și trimiterea de atașamente prin servicii cloud, inclusiv OneDrive și Dropbox. Aplicațiile noi Outlook vin cu suport pentru gesturi swipe și trebuie menționat că versiunea de pe iOS e cea finală, dar cea Android rămâne în faza de preview.

Găsiți aici aplicația pentru iOS și aici pentru Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×