Bill Gates a lucrat la Microsoft În ultimii ani la un proiect secret numit "Personal Agent"; Iată ce presupune el

844 ori
<b>Bill Gates a lucrat la Microsoft În ultimii ani la un proiect secret numit "Personal Agent"; Iată ce presupune el</b>în cadrul unei discuții cu fanii de pe Internet printr-o sesiune de Reddit AMA, Bill Gates a mărturisit că a lucrat la un proiect secret la Microsoft în ultimii ani. E vorba despre proiectul "Personal Agent", care aparent ne va schimba viețile...

în cadrul unei discuții cu fanii de pe Internet printr-o sesiune de Reddit AMA, Bill Gates a mărturisit că a lucrat la un proiect secret la Microsoft în ultimii ani. E vorba despre proiectul "Personal Agent", care aparent ne va schimba viețile tuturor în următorii 30 de ani.

Vă reamintesc că oficial Bill Gates a părăsit comitetul de directori Microsoft pentru a deveni "Technology Advisor". El a promis cu ceva vreme în urmă ca o treime din timpul sau va fi dedicat proiectelor Microsoft. Ei bine, Gates a vorbit pe Reddit AMA despre faptul că în următorii 30 de ani va exista un progres uriaș în zona de computing și în robotică. înțelegerea și traducerea stimulilor vizuali și auditivi va crește exponențial, iar roboții mecanizați vor fi folosiți pentru a culege fructe și a ajuta oamenii în spitale.

Gradul de interpretare a lumii din jur de către roboți va crește și el, conform vizionarului Gates. Proiectul Personal Agent are rolul de a "își aminti totul și de a vă ajuta să găsiți lucrurile dorite și lucrurile la care vreți să fiți atenți". Dacă va sună criptic fraza și mie mi-a sunat la fel. încă nu e clar dacă e vorba despre o evoluție a lui Cortana, o integrare a lui HoloLens în modalitatea de lucru sau pur și simplu un nou asistent virtual omniprezent, care stie mai bine decat noi ce dorim si anticipeaza actiunile noastre.

Bill Gates a mai declarat și că Bitcoin e o tehnologie cu perspective și că are asteptari mari de la HoloLens. Cum vă suna proiectul lui Gates?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×