Nokia N95 iti spune cate kilograme ai dat jos alergand

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.001 ori
<b>Nokia N95 iti spune cate kilograme ai dat jos alergand</b>Centrul de Cercetare Nokia a lansat aplicatia Activity Monitor, disponibila pe terminalele N95 si N95 de 8GB. Softul foloseste accelerometrul inclus in telefon pentru a contoriza numarul de pasi pe care utilizatorul ii face intr-o anumita perioada de...

Centrul de Cercetare Nokia a lansat aplicatia Activity Monitor, disponibila pe terminalele N95 si N95 de 8GB. Softul foloseste accelerometrul inclus in telefon pentru a contoriza numarul de pasi pe care utilizatorul ii face intr-o anumita perioada de timp.

Datele obtinute prin intermediul acestui pedometru sunt folosite pentru a calcula diferite statistici, inclusiv energia consumata, numarul de pasi facuti si distanta pe care a-ti parcurs-o. Activity Monitor poate fi considerat un super-pedometru cu propria inteligenta. Softul este extrem de similar lui Nokia Sports Tracker, in sensul ca va permite utilizatorului sa tina un jurnal cu activitatile inregistrate.

Totusi, in loc sa foloseasca GPS-ul pentru a masura distanta si viteza, acest soft masoara activitatea in pasi prin intermediul accelerometrului inclus in terminalele care il suporta. Retineti faptul ca va trebui sa aveti un card de memorie in telefonul dumneavoastra Nokia N95 pentru a face aplicatia sa functioneze. De asemenea, utilizarea accelerometrului va consuma destul de multa baterie, deci va trebui sa dezactivati softul atunci cand nu il folositi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×