MSN aduce reclamele pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.422 ori
<b>MSN aduce reclamele pe telefonul mobil</b>Microsoft afiseaza acum reclame prin intermediul site-ului MSN, pe care le pot vizualiza utilizatorii ce acceseaza site-ul, in varianta sa mobila. Paramount Picture si Jaguar Cars North America sunt printre primele companii carora li s-a facut reclama pe...

Microsoft afiseaza acum reclame prin intermediul site-ului MSN, pe care le pot vizualiza utilizatorii ce acceseaza site-ul, in varianta sa mobila.

Paramount Picture si Jaguar Cars North America sunt printre primele companii carora li s-a facut reclama pe MSN Mobile in SUA. Microsoft deja afiseaza reclame mobile in Belgia, Franta, Japonia, Spania si Marea Britanie. Tehnologia care ofera aceste reclame vine de la ScreenTonic, o companie pe care Microsoft a achizitionat-o la inceputul acestui an. Compania intemeiata de Bill Gates ramane in spatele competitorilor sai la capitolul advertising online pe telefonul mobil, dar debutul sau cu intarziere nu este un handicap atat de mare.

AOL si Yahoo! deja oferisera servicii similare, dar piata reclamelor mobile nu se poate compara cu cea definita de restul reclamelor online, inca. Pe langa reclame mobile, Microsoft a implementat o serie de noi functii in oferta sa MSN Mobile. Utilizatorii pot cumpara acum bilete la film de pe telefonul mobil, prin intermediul unei colaborari dintre MSN Mobile si MovieTickets.com. De asemenea, posesorii de telefoane mobile vor putea cumpara sonerii, wallpaper-uri, jocuri si videoclipuri de pe MSN Mobile datorita unei intelegeri dintre Microsoft si Thumbplay.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×