Poţi realiza/primi apeluri acum de pe PC-ul cu Windows, prin conectarea la telefonul cu Android via Your Phone

4.277 ori
<b>Poţi realiza/primi apeluri acum de pe PC-ul cu Windows, prin conectarea la telefonul cu Android via Your Phone</b>Microsoft oferă în sfârşit posibilitatea utilizatorilor de PC-uri cu Windows de a realiza apeluri prin conectarea la un telefon cu Android. Funcţionalitatea era în teste de câteva luni şi a sosit odată cu actualizarea

Microsoft oferă în sfârşit posibilitatea utilizatorilor de PC-uri cu Windows de a realiza apeluri prin conectarea la un telefon cu Android. Funcţionalitatea era în teste de câteva luni şi a sosit odată cu actualizarea aplicaţiei Your Phone.

Deocamdată avem confirmarea că a sosit funcţia doar în SUA şi că ajunge în câteva zile şi în Europa. Cei din programul Windows Insider au avut ocazia să o testeze în ultimele luni şi au oferit feedback-ul atât de necesar. Dacă pe PC trebuie să aveţi aplicaţia Your Phone, pe telefonul cu Android trebuie să aveţi o aplicaţie companion luată din Play Store (Your Phone Companion). Aveţi linkurile de download mai jos. Odată conectate cele două terminale vor apărea taburi dedicate pe PC.

Your App

Aveţi SMS, Recent Photos şi Calls. De aici puteţi suna pe oricine direct de pe PC şi dacă sunteţi sunaţi pe smartphone, puteţi prelua apelul pe computer. Microsoft a vrut ca prin acest update să emuleze o parte din simbioza iOS-macOS. În ultimul an am văzut că şi Samsung se apropie de o simbioză cu Windows, având funcţia Link to Windows pe modele Galaxy S şi Note, ca succesor spiritual de DeX.

Cu acea functie puteaţi trimite mesaje, administra notificări, sincroniza poze şi face mirroring de pe telefon pe PC. Deocamdată Microsoft oferă Your Phone doar pentru Android. iOS este în planurile sale, dar din 2020.

Linkuri download aplicaţii:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×