Microsoft recunoaște faptul că Android este cel mai potrivit OS pentru device-urile sale mobile

2.775 ori
<b>Microsoft recunoaște faptul că Android este cel mai potrivit OS pentru device-urile sale mobile</b>Încă de luna trecută știam faptul că Microsoft ne pregătește ceva special pentru evenimentul Surface organizat pe 2 octombrie, acel ceva fiind pliabilul Surface Duo. Vorbim despre un terminal cu două display-uri separate de

Încă de dinaintea evenimentului Surface de la începutul lunii octombrie știam că Microsoft ne pregătește ceva special, acel ceva fiind pliabilul Surface Duo. Vorbim despre un terminal cu două display-uri care în ciuda așteptărilor și zvonurilor, nu rulează o versiune modificată de Windows 10, ci chiar Android 10.

Acum aflăm direct prin intermediul lui Panos Panay (Director de producție Microsoft Device) faptul că într-adevăr Android a fost cea mai bună alegere pentru device-ul mobil de față. Spusele exacte ale oficialului MS sună astfel: "cel mai bun OS pentru acest produs este Android".

Același oficial a declarat că Microsoft a dorit să ofere o soluție familiară consumatorilor de pe piață, acea soluție fiind Android. Se renunță la ideea de a crea un OS mobil rival lui Android și per total alegerea MS a fost cea mai bună posibilă, ținând cont de eșecul numit Windows Phone/Mobile de acum câțiva ani.

Ca un reminder, aflați că Microsoft Duo are două display-uri de 5.6 inch despărțite de o balama ce permite rotirea la 360 grade. Are construcție metalică, procesor Snapdragon 855 la interior și suportă interacțiune cu stylus. Lansarea este programată pentru Crăciunul viitor și până atunci s-ar mai putea schimba câteva ceva la nivel de look și pachet hardware. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×