Serviciul de streaming audio Microsoft Groove se închide; actualii clienți își pot muta playlist-urile pe Spotify

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 825 ori
<b>Serviciul de streaming audio Microsoft Groove se închide; actualii clienți își pot muta playlist-urile pe Spotify</b>La ora actuală există pe piață numeroase soluții de streaming audio, cele mai populare fiind Deezer și Spotify. Există însă și servicii de genul ce de la o vreme au intrat în anonimat, un exemplu numai bun de luat în seamă fiind chiar Microsoft Groove

Pe piață există numeroase soluții de streaming audio, câteva exemple notabile fiind Deezer sau Spotify. Există însă și servicii similare care de la o vreme au intrat în anonimat, un exemplu numai bun de dat fiind Microsoft Groove. Pentru că numărul de utilizatori a scăzut dramatic și la fel și popularitatea aplicației, cei de la Microsoft decid ca serviciul de streamingsă se închidă de astăzi.

Actualii clienți își vor putea muta playlist-urile și colecția de muzică către Spotify, fiind șanse mari ca la mijoc să se afle și un abonament trial gratuit pentru testarea serviciului de streaming premium pentru o perioadă de 60 zile. Pentru transferul conținutului tot ce aveți de făcut este ca din aplicația Groove de pe PC sau Xbox să vă logați în Spotify și să confirmați tranziția.

Un detaliu bun de știu este acela că utilizatorii ce vor continua să folosească aplicația, pot reda muzica deja deținută sau cea stocată local, dar de acum înainte streaming-ul și descărcarea de melodii nu va mai fi posibilă. Migrarea către Spotify poate fi realizată până la 31 ianuarie 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×