Nokia 9 apare în varianta de culoare "Polished Blue"; ar putea debuta pe 19 octombrie

2.507 ori
<b>Nokia 9 apare în varianta de culoare "Polished Blue"; ar putea debuta pe 19 octombrie</b>Astăzi sosește de pe platforma Baidu și o randare a lui Nokia 9, de această dată fiind prezentat modele în varianta de culoare "Polished Blue". Dacă vă amintiți, anterior am văzut și modelul de culoarea cuprului care adopta fix același design precum

Finlandezii de la HMD Global nu au terminat cu lansările de smartphone-uri pentru acest an și așteptăm cel puțin 1 sau 2 terminale care să debuteze în perioada următoare. Unul ar putea fi modelul entry-level Nokia 2 așteptat în noiembrie și un altul flagship-ul Nokia 9 care astăzi se afișează într-o nouă randare. Vedem aici varianta "Polished Blue", asta după ce anterior admiram și versiunea de culoarea cuprului.

Nokia 9

Ca design telefonul este cu adevărat arătos raportat la actualele modele Nokia lansate în acest an și observăm o cameră duală în spate ce iese în relief, scanner-ul de aprente și ceea ce pare a fi un display standard 16:9 cu muchii laterale curbate în stilul lui Samsung Galaxy S6 Edge. 

Nokia 9

Posibil ca ecranul să fie o unitate de 5.5 - 5.7 inch, cu toate că la ultima listare din GFXBench a telefonului se menționa o diagonală de 5.2 - 5.3 inch. Alte dotări dezvăluite anterior erau reprezentate de către camera duală de 12 mpx, de cei 4 GB RAM și de procesorul octa-core Snapdragon 835. Există și speculația unui preț de 749 euro pentru acest telefon și dacă aruncăm o privire mai atentă asupra modelului pe albastru observăm indicată data de 19 octombrie pe ecran. Să fie aceasta ziua lansării? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×