SopCast pentru Android primește o actualizare importantă, la versiunea 0.9.0; Acum funcționează și sunetul pe Jelly Bean!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 4.791 ori
<b>SopCast pentru Android primește o actualizare importantă, la versiunea 0.9.0; Acum funcționează și sunetul pe Jelly Bean!</b>Dacă petreceți mult timp în mișcare și nu doriți să ratați meciurile din Liga I și alte campionate atractive, atunci puteți folosi telefonul mobil pentru a le privi. Probabil știți deja ca SopCast este o idee bună de software în acest caz,...

Dacă petreceți mult timp în mișcare și nu doriți să ratați meciurile din Liga I și alte campionate atractive, atunci puteți folosi telefonul mobil pentru a le privi. Probabil știți deja ca SopCast este o idee bună de software în acest caz, oferindu-vă cea mai bună selecție de posturi TV pe mobil și fără probleme de buffering. Ei bine, SopCast tocmai a primit o actualizare la versiunea 0.9.0, despre care aflați mai multe în rândurile următoare.

Am mai scris despre SopCast aici și am realizat chiar un review/tutorial pentru a vă informa cum puteați vedea meciurile de la EURO 2012 pe mobil. Cel mai important aspect pe care îl rezolva SopCast 0.9.0 este faptul că avem acum sunet pe Android 4.1/4.2 Jelly Bean, după un bug în această zonă. Aplicația poate porni acum odată cu terminalul, vine și cu funcție de captură, a dispărut și lagul și au fost îmbunătățite și funcțiile de playback media local.

SopCast pentru Android lipsa sunet

Performanța totală a aplicației a crescut și mai trebuie menționat un lucru: va trebui să dezinstalați aplicația veche și să o instalați pe cea nouă, pentru a avea sunet în SopCast. Pentru cei care nu sunt la curent cu ce oferă SopCast, el este pur și simplu un player media care vă oferă o serie de stream-uri online cu canale TV, printre care multe romanești. Sunt suportate de aplicație și majoritatea fișierelor audio și video. Noua versiune o puteți descărca de aici și vă așteptam cu feedback.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×