SopCast pentru Android primește o actualizare importantă, la versiunea 0.9.0; Acum funcționează și sunetul pe Jelly Bean!

4.832 ori
<b>SopCast pentru Android primește o actualizare importantă, la versiunea 0.9.0; Acum funcționează și sunetul pe Jelly Bean!</b>Dacă petreceți mult timp în mișcare și nu doriți să ratați meciurile din Liga I și alte campionate atractive, atunci puteți folosi telefonul mobil pentru a le privi. Probabil știți deja ca SopCast este o idee bună de software în acest caz,...

Dacă petreceți mult timp în mișcare și nu doriți să ratați meciurile din Liga I și alte campionate atractive, atunci puteți folosi telefonul mobil pentru a le privi. Probabil știți deja ca SopCast este o idee bună de software în acest caz, oferindu-vă cea mai bună selecție de posturi TV pe mobil și fără probleme de buffering. Ei bine, SopCast tocmai a primit o actualizare la versiunea 0.9.0, despre care aflați mai multe în rândurile următoare.

Am mai scris despre SopCast aici și am realizat chiar un review/tutorial pentru a vă informa cum puteați vedea meciurile de la EURO 2012 pe mobil. Cel mai important aspect pe care îl rezolva SopCast 0.9.0 este faptul că avem acum sunet pe Android 4.1/4.2 Jelly Bean, după un bug în această zonă. Aplicația poate porni acum odată cu terminalul, vine și cu funcție de captură, a dispărut și lagul și au fost îmbunătățite și funcțiile de playback media local.

SopCast pentru Android lipsa sunet

Performanța totală a aplicației a crescut și mai trebuie menționat un lucru: va trebui să dezinstalați aplicația veche și să o instalați pe cea nouă, pentru a avea sunet în SopCast. Pentru cei care nu sunt la curent cu ce oferă SopCast, el este pur și simplu un player media care vă oferă o serie de stream-uri online cu canale TV, printre care multe romanești. Sunt suportate de aplicație și majoritatea fișierelor audio și video. Noua versiune o puteți descărca de aici și vă așteptam cu feedback.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×