Vânzările Windows Phone Încep să amenințe iPhone-ul În Europa de Sud; Nokia e gata să dea lovitura!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.958 ori
<b>Vânzările Windows Phone Încep să amenințe iPhone-ul În Europa de Sud; Nokia e gata să dea lovitura!</b>Cred că e prima oară când vedem o serie de statistici care chiar confirma succesul lui Windows Phone, fie și pentru o regiune mai mică a lumii. Studiul realizat de către cei de la KantarWorldPanel arata că Windows Phone câștiga tot mai mult teren...

Cred că e prima oară când vedem o serie de statistici care chiar confirma succesul lui Windows Phone, fie și pentru o regiune mai mică a lumii. Studiul realizat de către cei de la KantarWorldPanel arata că Windows Phone câștiga tot mai mult teren în Europa de Sud, iar Nokia are succes în vânzarea modelelor WP mai ieftine sau puțin mai vechi.

în plus, se pare că Nokia ar încerca din greu să facă față cererii pentru Nokia Lumia 920, terminal Windows Phone cu camera Pureview care a ajuns și la eMAG.ro cu un preț uriaș. Dacă vreți cifre și statistici, ei bine în Italia Windows Phone are o cotă de piață de 11.8%, înregistrată pentru luna noiembrie, asta înainte ca Nokia Lumia 920 să se lanseze. și asta în vreme ce iOS are 20.6% la nivel local. Considerăm că Google ar trebui să fie mai îngrijorat de ascensiunea lui Windows Phone decât Apple, deoarece platforma Microsoft câștiga mult din cota terminalelor midrange și low end, ceea ce nu e segmentul iOS, ci mai degrabă Android.

Statistici WP

Se pare că grosul vânzărilor Android ar fi reprezentat de terminale cu preț accesibil, conform aceluiași studiu. în Spania Windows Phone a făcut un salt de la 0.4% la 3%, în vreme ce iOS are acum doar 4.4%. Datele celor de la StatCounter arata că Android a pornit-o la drum exact ca Windows Phone, cu o cotă minusculă de piață o bună perioadă de timp, pentru a decola apoi brusc. Se va întâmpla oare la fel și cu Windows Phone? Cifrele Statcounter confirma și o creștere a lui Windows Phone în Marea Britanie, în detrimentul BlackBerry-urilor, se pare.

Vânzările Windows Phone Încep să amenințe iPhone-ul În Europa de Sud; Nokia e gata să dea lovitura!

Ar fi interesantă o astfel de statistică și la noi în țară, mai ales după promovarea uriașă pe care o au modelele Windows Phone pe TV.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×