Aplicația Evernote pentru Android primește o actualizare, suportă acum scanarea cărților de vizită

771 ori
<b>Aplicația Evernote pentru Android primește o actualizare, suportă acum scanarea cărților de vizită</b>După ce a primit o actualizare pe OS X, aplicația Evernote are parte de o versiune nouă și pe Android, suportând acum scanarea cărților de vizită. Procesul de scanare e simplu și rapid, el implicând pur și simplu realizarea unei fotografii a...

După ce a primit o actualizare pe OS X, aplicația Evernote are parte de o versiune nouă și pe Android, suportând acum scanarea cărților de vizită. Procesul de scanare e simplu și rapid, el implicând pur și simplu realizarea unei fotografii a cărții de vizită.

Apoi aplicația Evernote va completa automat toate câmpurile de contact asociate. Astfel, utilizatorii vor putea să apeleze respectiva persoană, să îi trimită un mail sau SMS după ce au primit cartea sa de vizită. Noua versiune de Evernote pentru Android îmbunătățește și funcția Work Chat, adăugând abilitatea de a partaja notițe și notebookuri direct din aplicație, plus posibilitatea de a conversa cu colegii de muncă.

Aplicația Evernote pentru Android primește o actualizare, suportă acum scanarea cărților de vizită

Discuțiile pot avea loc în grupuri și puteți vedea de la distanță ce notițe sau fișiere sunt editate live în contul vostru și să faceți comentarii asupra editărilor. Rețineți totuși că scanarea de cărți de vizită e disponibilă doar pentru utilizatorii Evernote Premium, care plătesc 45 de dolari pe an. Există totuși și o promoție cu un an gratuit de scanare de cărți de vizită doar pentru conectarea contului Linkedin la Evernote.

Puteți descărca aplicația actualizată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×