SwiftKey Keyboard 6.0 debutează oficial, vine cu noi setări şi noi emoji-uri

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 889 ori
<b>SwiftKey Keyboard 6.0 debutează oficial, vine cu noi setări şi noi emoji-uri</b>SwiftKey Keyboard a ajuns la varianta 6.0, după o perioadă de testare &icirc;n faza beta şi poate fi descărcată acum de aici. Celebra tastatura a primit noi setări şi un panou de emoji-uri complet nou. &nbsp; Există acum şi un sistem de...

SwiftKey Keyboard a ajuns la varianta 6.0, după o perioadă de testare în faza beta şi poate fi descărcată acum de aici. Celebra tastatura a primit noi setări şi un panou de emoji-uri complet nou.

Există acum şi un sistem de predicţie "Double Word", care în loc să prezică un singur cuvânt va sugera două cuvinte sau o frază pe care o puteţi scrie, conform unui algoritm de predicţie. Zona Settings a fost actualizata, astfel că puteţi personaliza mai uşor tastatura în funcţie de modul în care o utilizaţi. SwiftKey 6.0 aduce şi 5 noi limbi, sau mai bine zis dialecte cu provenienţa probabil din Africa şi Europa (Zulu, Breton, Xhosa, Igbo şi Yoruba).

Noi pachete de teme au fost la rândul lor incluse, pe lângă tema standard apreciată Carbon Light, cu inspiraţie Material Design. Zona de emoji-uri include acum o serie de emoticoane pe care le folosiţi des, puse la îndemână. Bugfixuri şi îmbunătăţiri sunt incluse în changelog, rezolvând problemele cu duplicarea textului în Chrome şi aplicaţii, cursorul care sărea de pe rând sau acurateţea gesturilor swipe pe terminalele Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×