Tableta Xiaomi Mi Pad 2 este listată în baza de date GeekBench; vine cu procesor Intel de această dată

592 ori
<b>Tableta Xiaomi Mi Pad 2 este listată în baza de date GeekBench; vine cu procesor Intel de această dată</b>O tabletă pe care anul trecut o testam aici la Mobilissimo, era și Xiaomi Mi Pad, device ce ne cucerea printr-o acustică excelentă, c&acirc;t și prin ecranul de calitate. Cum se tot zvonește de ceva timp, compania chineză pregătește un succesor...

O tabletă pe care anul trecut o testam aici la Mobilissimo, era și Xiaomi Mi Pad, device ce ne cucerea printr-o acustică excelentă, cât și prin ecranul de calitate. Cum se tot zvonește de ceva timp, compania chineză pregătește un succesor al acestei tablete, produs ce astăzi se afișează în baza de date GeekBench.

Potrivit datelor din captura de ecran de mai sus, noua tabletă denumită Xiaomi Mi Pad 2 vine la pachet cu procesor Intel Atom X5-Z8500, o unitate quad-core tactată la 2.24 GHz. Primim 2 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop pre-instalat alături de interfața producătorului MIUI.

Remarcăm faptul că device-ul obține 985 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 3268 la testul multi-core, un scor destul de respectabil. Un detaliu ce merită dezvăluit, este acela că procesorul de la interior vine și cu suport pentru panouri Quad HD, un astfel de ecran având mari șanse de a se regăsi și pe Xiaomi Mi Pad 2. Aparent, prețul acestei tablete se va situa în jurul valorii de 300 - 350 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×