YouTube Music afişează în sfârşit versuri pe ecranul "Now Playing", în aplicația de pe Android

850 ori
<b>YouTube Music afişează în sfârşit versuri pe ecranul "Now Playing", în aplicația de pe Android </b>YouTube Music a primit o funcţionalitate nouă, care îi permite să afişeze versuri pe ecranul "Now Playing" in aplicația de pe Android. Vestea a venit în cadrul conferinţei Google care detalia veniturile

YouTube Music a primit o funcţionalitate nouă, care îi permite să afişeze versuri pe ecranul "Now Playing" in aplicația de pe Android. Vestea a venit în cadrul conferinţei Google care detalia veniturile segmentului YouTube în ultimul an. Avem detalii mai jos.

În primul rând aflaţi că YouTube Premium şi Music au 20 de milioane de abonaţi plătitori. Am aflat în ultimele zile şi că YouTube a generat 15 miliarde de dolari pe anul 2019 numai prin munca creatorilor de conţinut. Revenind totuşi la subiectul ştirii, mai nou YouTube Music afişează versuri pentru melodii în aplicaţia de pe Android.

YouTube Music

Versurile apar în zona "Now Playing" apăsând pe iconul Info în stânga numelui piesei. Apoi apare un meniu care dezvăluie numărul de vizualizări şi like-uri, dar şi shortcut-uri spre pagina artistului şi cea a albumului. Secţiunea Lyrics apare dedesubt cu text afişat pe alb un fundal compus din coperta albumului. Deocamdată nu toată lumea are această funcţionalitate şi e vorba despre un update server side, deci nu aveţi de ales decât să îl aşteptaţi.

În mod interesant Google are grijă să atribuie şi sursa versurilor pentru a nu fi acuzată de furt, ca alte companii.  Nu toate clipurile şi piesele vor avea versuri în prima fază, dar melodiile populare sunt acoperite. Funcţia nu e nouă pentru playere/aplicații, pentru că Apple Music şi Spotify oferă versuri de ceva vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×