Aplicaţia Google Files a primit în sfârşit suport pentru Chromecast

1.313 ori
<b>Aplicaţia Google Files a primit în sfârşit suport pentru Chromecast</b>Google testează de ceva vreme suportul pentru Chromecast în aplicaţia Files, iar după faza beta a venit în sfârşit momentul lansării. E bizar că nu primise asta mai de mult, mai ales că avem deja Chromecast în mai toate aplicaţiile importante Google de pe

Google testează de ceva vreme suportul pentru Chromecast în aplicaţia Files, iar după faza beta a venit în sfârşit momentul lansării. E bizar că nu primise asta mai de mult, mai ales că avem deja Chromecast în mai toate aplicaţiile importante Google de pe Android. Hai să vedem ce e nou.

În acest moment toţi cei care au un telefon cu Android şi cu aplicaţie Files vor primi suport Chromecast. Veţi putea să daţi cast fişierelor stocate local pe telefon sau tableta spre televizorul sau alte terminale care suporta casting. Se poate folosi la muzică, video şi imagini stocate pe telefon sau tableta. Mulţi încă se întreabă care e rostul lui Files pe Android, pentru că nu am dus niciodată lipsă de file managere, ES File Explorer fiind cel mai popular o bună vreme.

Şi acela are suport Chromecast apropo. Files by Google are totuşi avantaje, precum interfaţa minimalistă şi aerisită, dar şi funcţii de curăţare a fişierelor "Junk". Mai are şi partajare offline şi backup în cloud. Practic atunci când eşti în Files şi intri într-un folder cu fişiere media o să apară şi iconul de Casting în dreapta sus. Aplicaţia Files poate fi găsită aici, în cea mai nouă versiune a sa.

Cel mai mare plus al său faţă de alte file managere e că nu include reclame enervante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×