Call of Duty Mobile are dată de lansare: 1 octombrie şi va sosi gratuit pe Android

1.782 ori
<b>Call of Duty Mobile are dată de lansare: 1 octombrie şi va sosi gratuit pe Android</b>Call of Duty Mobile e la fel de aşteptat în 2019 cum au fost PUBG Mobile şi Fortnite înainte să debuteze pe mobil. De luni întregi e în beta, în ţări ca India sau Canada şi a mers o perioadă jucat cu VPN. În sfârşit avem o dată de lansare

Call of Duty Mobile e la fel de aşteptat în 2019 cum au fost PUBG Mobile şi Fortnite înainte să debuteze pe mobil. De luni întregi e în beta, în ţări ca India sau Canada şi a mers o perioadă jucat cu VPN. În sfârşit primim o dată de lansare a variantei finale: 1 octombrie 2019.  Avem detalii mai jos.

Call of Duty Mobile

În primul rând trebuie să aflaţi că am încercat deja jocul la lansarea lui Samsung Galaxy Note 10+ şi arăta fantastic încă de atunci. Titlul va fi gratuit pe iOS şi Android, sosind pe ambele simultan pe 1 octombrie. Va combina personaje şi hărţi din seriile Modern Warfare şi Black Ops. Veţi putea personaliza complet tot setupul de butoane virtuale de pe ecran şi veţi avea şi un mod Battle Royale cu 100 de gameri.

Call of Duty Mobile

Există meniu de loadout, cu 5 tipuri de selecţii pentru armele principale şi secundare, dar şi skill-uri special de Operator şi echipamente speciale Lethal/Tactical, plus 3 Perk-uri. Fiecare Operator din joc vine cu 3 Scorestreak-uri, pe care le realizaţi dacă faceți destule kill-uri sau îndepliniţi obiective. Pe măsură ce progresaţi în joc veţi debloca personaje clasice din CoD precum John Soap MacTavish sau Simon Ghost Riley, dar şi Alex Mason din Black Ops.

Modurile de joc în multiplayer sunt Frontline, Team Deathmatch, Domination, Gun Game şi Search & Destroy. Hărţile includ Nuketown, Hijacked şi Crash, clasice din celelalte jocuri CoD. În Battle Royale puteţi juca în moduri Solo, Dual, Quad şi veţi putea pilota ATV-uri, elicoptere şi bărci tactice. 6 clase de personaje sunt disponibile şi avem şi perspectiva FPS sau TPS.

Încă nu e clar cum a rămas cu modul Zombie, dar ar trebui să vină şi el la un moment dat. Aşteptaţi-vă la cerinţe măricele şi ca jocul să ocupe în jur de 2 GB. Sunt curios cum arată cu grafica pe Ultra pe ROG Phone II sincer să fiu... mai ales la 120 Hz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×