iHunt.ro aduce la vânzare ceasul inteligent Lenovo 9; Are un preț accesibil și autonomie de până la 8 luni

2.322 ori
<b>iHunt.ro aduce la vânzare ceasul inteligent Lenovo 9; Are un preț accesibil și autonomie de până la 8 luni</b>De astăzi în oferta celor de la iHunt.ro apare și ceasul inteligent Lenovo 9, purtabil ce se remarcă prin aspectul clasic, funcțiile inteligente și autonomia de câteva luni. Mai precis, acest terminal poate oferi până la 8 luni autonomie în funcție

Pentru acele persoane care apreciază funcționalitățile unui smartwatch, dar nu sunt impresionate de autonomia oferită de un asemenea gadget, există așa-numitele ceasuri hibrid. Lenovo 9 este un astfel de purtabil inteligent care de astăzi se vinde prin intermediul retailerului român iHunt.ro la un preț tare bun chiar și comparat cu suma pe care o practică în momentul de față comercianții chinezi.

Lenovo 9

Ceasul pare a fi la prima vedere unul analog, doar că sub cadran se ascund componentele ce îl transformă într-un ceas inteligent capabil să monitorizeze activitatea fizică (distanță parcursă, pași realizați, calorii arse), dar și să monitorizeze calitatea somnului, respectiv ritmul cardiac prin intermediul senzorului dedicat.

Lenovo 9

Lenovo 9 dispune de un ecran LED de 1.5 inch, de conectivitate Bluetooth 5.0 prin intermediul căreia se poate conecta la un smartphone ce rulează Android sau iOS și de o baterie CR2032 care promite o autonomie de până la 240 zile. Ecranul poate fi operat folosind butonul fizic lateral și aflați că avem aici o funcție anti-lost pentru smartphone-ul conectat la ceas, respectiv un sistem de notificări pentru update-urile ajunse pe telefon.

Lenovo 9

Vine cu o curea din silicon, iar cadranul este realizat din oțel inoxidabil rezistent la contactul cu apa. Greutatea este de numai 55 grame și prețul practicat în acest moment este de doar 199 lei. Ceasul poate fi achiziționat de pe iHunt.ro, retailer ce a introdus astăzi și alte noutăți în ofertă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×