Preț și disponibilitate Apple Watch Series 4 în România

12.170 ori
<b>Preț și disponibilitate Apple Watch Series 4 în România</b>Evenimentul Apple de ieri seară ne-a adus și noutăți din zona purtabilelor, fiind prezentat ceasul inteligent Apple Watch Series 4 care aduce la bord câteva upgrade-uri foarte interesante. Ați aflat deja din articolul de lansare faptul că avem

UPDATE 20-11-2018: Prețurile practicate pe plan local pentru Apple Watch Series 4 au fost actualizate!

ARTICOL INIȚIAL 13-09-2018:

Odată cu cele 3 iPhone-uri prezentate ieri seară, Apple a dezvăluit și un purtabil de nouă generație și anume Apple Watch Series 4 - dispozitiv despre care ați aflat toate detaliile interesante prin intermediul unui articol dedicat. Astăzi ne axăm atenția asupra sumelor la care ajunge a fi listat acest purtabil la precomandă pe plan local, un ceas care se livrează în variante cu display-uri mai mari și cu extra dotări.

Apple Watch Series 4

Ați aflat că Apple Watch 4 vine acum în variante de 40 mm și 44 mm, păstrând dimensiunile modelelor succesor în situația în care diagonalele ajung la 1.57 inch, respectiv 1.78 inch. Avem și un procesor nou care îmbunătățește performanța și contribuie la reducerea consumului de energie, iar o noutate este reprezentată și de către butonul Crown care acum oferă feedback haptic pentru utilizator.

Apple Watch 4, prețuri în România la data de 20-11-2018:

 Preț (40 mm WiFi)Preț (44 mm WiFi)Disponibilitate
Altex2.099 lei2.199 leiStoc epuizat
eMAG2.099 lei Stoc epuizat
evoMAG2.128 lei În stoc furnizor
QuickMobile2.568 lei (folosind codul QUICK202)2.515 lei (folosind codul QUICK202)Disponibil la furnizor
Orange1.996 lei Indisponibil

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Ceasul se bucură și de un senzor giroscop actualizat, dar și de un senzor EKG pentru realizarea de electrocardiograme. Totuși trebuie ținut cont de faptul că această dotare se aplică doar modelelor vândute în SUA unde Apple a obținut certificarea necesară pentru comercializare. 

De asemenea, smartwatch-ul cel nou dispune de conectivitate Bluetooth 5.0 LE, de un UI actualizat, cât și de certificare 5ATM pentru rezistență la apă. Apple Watch Series 4 va sosi în numeroase variante (Sport, Nike, Hermes) și aflați că modelul LTE va fi suportat doar în 16 țări, fără România pe listă. 

Startul precomenzilor se dă mâine și livrările încep din 21 septembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×