Preț și disponibilitate Google Pixel 3 XL în România

2.425 ori
<b>Preț și disponibilitate Google Pixel 3 XL în România</b>La scurt timp de la evenimentul de lansare marca Google iată că pe plan apar și primele listări ale lui Google Pixel 3 XL la precomandă, un telefon puternic criticat prin prisma uriașului decupaj din zona superioară. Aflaț din tabelul de mai jos

Începând din această săptămână debutează pe plan local și smartphone-ul Google Pixel 3 XL, un telefon ce a atras multe critici din partea publicului pe seama inesteticului decupaj din zona superioară a ecranului - element ce nici măcar nu găzduiește un sistem de autentificare facială care să fi explicat nevoia unui asemenea breton. Chiar și așa, vor exista persoane interesate de achiziția sa, motiv pentru care astăzi vă prezentăm un articol dedicat Preț și Disponibilitate!

Google Pixel 3 XL

Așa cum ați aflat din articolul de lansare pe care vi l-am oferit aici, noul telefon de la Google se bazează acum pe un ecran mai generos și anume pe o unitate OLED de 6.3 inch cu rezoluție QHD+ și suport HDR. Se oferă un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 4 GB RAM și 64 GB sau 128 GB de stocare flash fără posibilitate de extindere prin microSD din păcate.

Pixel 3 XL, prețuri în România:

 

Preț (64 GB)

Preț (128 GB)Disponibilitate
Altex   
Cel   
eMAG   
evoMAG   
QuickMobile  4.449 lei4.999 leiPrecomandă

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Telefonul are certificare IP68, baterie de 3430 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless, respectiv o cameră frontală duală cu senzori de 8 megapixeli. În spate se află un singur senzor foto de 12.2 megapixeli capabil de captură bokeh, filmare 4K la 30 cadre pe secundă și echipat cu sistem de stabilizare optică a imaginii.

Primim și difuzoare stereo, totul pe un corp cu grosime de 7.9 mm și greutate de 184 grame. Găsiți telefonul pe negru, alb, respectiv o nuanță de roz pal. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×